Funkcja "VF" w radiach, do czego ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
Funkcja "VF" w radiach, do czego ?
jak w temacie
[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 8:34 pm ]
i jeszcze druga sprawa
jesli zamontuje w drzwiach glosnik niskotonowy (13cm badz 16,5cm) to gdzies na slupkach wypadaloby wtedy zamontowac tweetery tak ??
takie twetery mozna zmostkowac z glosnikiem niskotonowy ? czy potrzebna bedzie zwrotnica ?
[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 8:44 pm ]
a moze lepiej dac glosnik dwudrozny ??
odrazu mowie ze nie zalezy mi na jakims ekstra efekcie
do tej pory graly mi tylko glosniki w podszybiu
[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 8:34 pm ]
i jeszcze druga sprawa
jesli zamontuje w drzwiach glosnik niskotonowy (13cm badz 16,5cm) to gdzies na slupkach wypadaloby wtedy zamontowac tweetery tak ??
takie twetery mozna zmostkowac z glosnikiem niskotonowy ? czy potrzebna bedzie zwrotnica ?
[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 8:44 pm ]
a moze lepiej dac glosnik dwudrozny ??
odrazu mowie ze nie zalezy mi na jakims ekstra efekcie
do tej pory graly mi tylko glosniki w podszybiu
a jakie to jest radio, że masz funkcje VF ?
jeśli chcesz, żeby miało to ręce i nogi (mówie o zestawie odseparowanym ) to tweetery załóż na słupkach, a w ostateczności w tórjkątach od lusterek. Jeśli chcesz, żeby dźwięk Cie otaczał, to kup zestaw odseparowany, jesli ma tylko grać, możesz kupić współosiowe
jeśli chcesz, żeby miało to ręce i nogi (mówie o zestawie odseparowanym ) to tweetery załóż na słupkach, a w ostateczności w tórjkątach od lusterek. Jeśli chcesz, żeby dźwięk Cie otaczał, to kup zestaw odseparowany, jesli ma tylko grać, możesz kupić współosiowe
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
spoko, tylko nie rozumiem co znaczy odseparowany a co wspolosiowy. W temacie naglosnienia jestem zielony.Łuki pisze:Jeśli chcesz, żeby dźwięk Cie otaczał, to kup zestaw odseparowany, jesli ma tylko grać, możesz kupić współosiowe
radio z bmki, ale jechalem ostatnio mk3 i tam bylo radio panasonica tak samo z funkcja vf
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
http://allegro.pl/item115804610_audi_al ... tania.html
na tej aukcji orginalne radio z audi ma wlasnie ta funkcje
na tej aukcji orginalne radio z audi ma wlasnie ta funkcje
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
tez leci ale nie zaowarzylem aby zapisywalo nowe stacje, z ciekawosci jeszcze raz sprawdze.u mnie na VW Beta było tak, że jak wcisnęło się VF to leciało od 87,50 i każdą napotkaną stację ( w stereo) przypisywało odpowienidm numerkom od 1 do 4 a u Ciebie jak to działa co się dzieje jak wcisniesz ten przycisk