Witam, jestem tutaj nowy a mianowicie mam pewien problem. Prawo jazdy w drodze, 18 lat jest, samochód czeka. W posiadaniu mam Golfa IV i chciałbym go wyposażyć w dobre audio. Mam tutaj na myśli tubę basową lub skrzynię oraz dobre radio. Zastanawiałem się nad radiem: ALPINE UTE-72B oraz tubą basową ALPINE SWT-12S4. Poczytałem parę recenzji na temat tego radia i nie wypada najgorzej, a co do tuby to szukałem też z tej samej firmy ale nie ma to zbytniego znaczenia, na razie jestem nastawiony tylko na to radyjko ale liczę na Wasze opinie
Kosz radia to około 450 zł maksymalnie, koszt takiej tuby także około 400 zł, no i nie licząc wzmacniacza, tutaj nie mam bladego pojęcia jaki wybrać. Dodam że głośniki w samochodzie będą standardowe bo na wiosnę planuję zmienić samochód na Audi A3, jeśli miało by to pomóc w tym aby zestaw dobrze prezentował się zwłaszcza w tym samochodzie. Liczę na Was !
Audio do Golfa IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Audio do Golfa IV
cynamonek96 pisze:chciałbym go wyposażyć w dobre audio
No to musisz się zdecydować, bo to tak jakby sprzecznościcynamonek96 pisze:tubą basową ALPINE SWT-12S4
I tak jak napisał karacz, skoro planujesz zmienić samochód to chyba nie ma za bardzo sensu...
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .