Audio do Golfa IV

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

cynamonek96
Nowicjusz
Nowicjusz

Audio do Golfa IV

Post autor: cynamonek96 » wt paź 14, 2014 14:23

Witam, jestem tutaj nowy a mianowicie mam pewien problem. Prawo jazdy w drodze, 18 lat jest, samochód czeka. W posiadaniu mam Golfa IV i chciałbym go wyposażyć w dobre audio. Mam tutaj na myśli tubę basową lub skrzynię oraz dobre radio. Zastanawiałem się nad radiem: ALPINE UTE-72B oraz tubą basową ALPINE SWT-12S4. Poczytałem parę recenzji na temat tego radia i nie wypada najgorzej, a co do tuby to szukałem też z tej samej firmy ale nie ma to zbytniego znaczenia, na razie jestem nastawiony tylko na to radyjko ale liczę na Wasze opinie :)

Kosz radia to około 450 zł maksymalnie, koszt takiej tuby także około 400 zł, no i nie licząc wzmacniacza, tutaj nie mam bladego pojęcia jaki wybrać. Dodam że głośniki w samochodzie będą standardowe bo na wiosnę planuję zmienić samochód na Audi A3, jeśli miało by to pomóc w tym aby zestaw dobrze prezentował się zwłaszcza w tym samochodzie. Liczę na Was :) !

karacz
Użytkownik
Użytkownik

Audio do Golfa IV

Post autor: karacz » wt paź 14, 2014 14:47

Skoro zmieniasz auto na wiosnę to po co ładować w golfine hajsik?

Awatar użytkownika
Kamel
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Audio do Golfa IV

Post autor: Kamel » wt paź 14, 2014 15:23

cynamonek96 pisze:chciałbym go wyposażyć w dobre audio
cynamonek96 pisze:tubą basową ALPINE SWT-12S4
No to musisz się zdecydować, bo to tak jakby sprzeczności :bigok:

I tak jak napisał karacz, skoro planujesz zmienić samochód to chyba nie ma za bardzo sensu...

. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”