Foto story "domowe" car audio MK3 NOWE FOTKI
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Foto story "domowe" car audio MK3 NOWE FOTKI
Witam...
od poniedzialku zaczynam zabudowe mojego bagaznika Mk3, nie dlugo pojawia sie fotki pokazujece postepy prac
a oto poprzednia zabudowa--- nie patrzcie na jakosc wykonania, tak sie robie zabudowy w 2,5 godziny z praktycznie brakiem sprzetu:):)
mam nadzieje ze bedziecie sledzic postepowania projektu
chce poprostu pokazac ze zeby zrobic ladna zabudowe nie potrzeba wydawac duzo pieniedzy i miec jakiegos super sprzetu
No to tak:
Dzis zaczalem ii jakies efekty sa:)
zaczelo sie od rozbiorki starej zabudowy i gromadzenia sprzetu
NA KAZDEJ Z FOTEK BEDZIE OPISANE CO SIE DZIALO: a wiec
Chce zaznaczyc ze na caly material do zabudowy wydalem UWAGA 30zl, stare szafki i tak dalej, chce pokazac ze zeby zrobic cos fajnego nie potrzeba super sprzetu i wiele pieniedzy
od poniedzialku zaczynam zabudowe mojego bagaznika Mk3, nie dlugo pojawia sie fotki pokazujece postepy prac
a oto poprzednia zabudowa--- nie patrzcie na jakosc wykonania, tak sie robie zabudowy w 2,5 godziny z praktycznie brakiem sprzetu:):)
mam nadzieje ze bedziecie sledzic postepowania projektu
chce poprostu pokazac ze zeby zrobic ladna zabudowe nie potrzeba wydawac duzo pieniedzy i miec jakiegos super sprzetu
No to tak:
Dzis zaczalem ii jakies efekty sa:)
zaczelo sie od rozbiorki starej zabudowy i gromadzenia sprzetu
NA KAZDEJ Z FOTEK BEDZIE OPISANE CO SIE DZIALO: a wiec
Chce zaznaczyc ze na caly material do zabudowy wydalem UWAGA 30zl, stare szafki i tak dalej, chce pokazac ze zeby zrobic cos fajnego nie potrzeba super sprzetu i wiele pieniedzy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 16:40 przez karuzov, łącznie zmieniany 3 razy.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Kolejna osoba chcąca pokazać zabudowę swojego auta.
I bardzo dobrze. Forum trochę ożyje może.
Co do fotki to tylko doczepiłbym się do tego, że sub jakoś odstaje.
Powiedz mi jeszcze jaki materiał użyłeś, gdzie go kupiłeś i ile wyszło tego materiału, bo sam obecnie potrzebuje materiału do zabudowy.
Pozdro.
I bardzo dobrze. Forum trochę ożyje może.
Co do fotki to tylko doczepiłbym się do tego, że sub jakoś odstaje.
Powiedz mi jeszcze jaki materiał użyłeś, gdzie go kupiłeś i ile wyszło tego materiału, bo sam obecnie potrzebuje materiału do zabudowy.
Pozdro.
A wiec tak, to jest stara zabudowa wykonana w 2,5H wlacznie ze zbicie skrzyni,Kubus20 pisze: Co do fotki to tylko doczepiłbym się do tego, że sub jakoś odstaje.
Pozdro.
co do materialu jest do zwykla wykladzina domowa, za metr biezacy 1m/5m zaplacilem 25zl:):) a jeszcze duzo zostalo tego materialu...
Kubus20, sorki za to. bede tak robil... dzis juz powinny sie pokazac znowu jakies fotki bo skrzynke wczoraj zbilem ale byla 12 w nocy i nie za bardzo chcialo mi sie fotki robic
[ Dodano: 18 Lip 2006 11:59 ]
znalazlem chwile czasu i postanowilem zrobic 2 fotki jak narazie tak to wyglada
[ Dodano: 18 Lip 2006 11:59 ]
znalazlem chwile czasu i postanowilem zrobic 2 fotki jak narazie tak to wyglada
i takim oto sposobem subwoofer jest uszczelniony i zeszlifowany
Mam pytanie dac bass reflex?? i drugie pytanie przykrecic glosnik odwrotnie?? tylem do przodu??
[ Dodano: 20 Lip 2006 22:26 ]
mhh a wiec obite jest zamontowane tez, jutro fotki wrzuce je kolo poludnia bo rano pracuje:::):)
[ Dodano: 21 Lip 2006 15:37 ]
no wiec budowa jest na 99% skonczona, musze dokonczyc material na tylna kanape...
czas na kosztorys:
silikon 11zl
plyty wior. 0zl
material 11zl
wkrety 5zl
pianka mon.7zl
to chyba wszystko co kupilem lub dostalem.. reszta to darmowki
a oto pare fotek jak i co wyglada
oceniajcie i komentujcie czy dobrze wyszlo na taki koszta
Mam pytanie dac bass reflex?? i drugie pytanie przykrecic glosnik odwrotnie?? tylem do przodu??
[ Dodano: 20 Lip 2006 22:26 ]
mhh a wiec obite jest zamontowane tez, jutro fotki wrzuce je kolo poludnia bo rano pracuje:::):)
[ Dodano: 21 Lip 2006 15:37 ]
no wiec budowa jest na 99% skonczona, musze dokonczyc material na tylna kanape...
czas na kosztorys:
silikon 11zl
plyty wior. 0zl
material 11zl
wkrety 5zl
pianka mon.7zl
to chyba wszystko co kupilem lub dostalem.. reszta to darmowki
a oto pare fotek jak i co wyglada
oceniajcie i komentujcie czy dobrze wyszlo na taki koszta