Jaki wzmacniacz
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jaki wzmacniacz
Koledzy mam pytanie mam glosnik cadence s3w15-d4 i do tego wzmacniacz cadence d1600m glosnik spiety jest na 2ohm ale wydaje mi sie ze zwmacniacz nie potrafi oddac tego co pisze producent czyli 1600w rms jaki wzmak ewentualnie byl by lepszy??
Jaki wzmacniacz
Napisz na jakiej podstawie Ci się tak wydaje ?milosz182 pisze:wydaje mi sie ze zwmacniacz nie potrafi oddac tego co pisze producent czyli 1600w rms
Jaki wzmacniacz
Nie potrafi zagrac polowy tego co glosnik kolegi tez cadance tylko ze s2w15 jest polowy slabszy i oczywiscie ma inny wzmacniacz
Jaki wzmacniacz
Kup więc taki wzmacniacz jaki ma kolega i tyle
aaa myślisz że jak masz 2x mocniejszy głośnik to będziesz 2x głośniej grał ? Jak tam z prądem u Ciebie, bo może wzmacniacz i by chciał zagrać ale prądu brakuje ? Bez dokładnego opisu instalacji i pomiarów , ten temat nie ma sensu ...
aaa myślisz że jak masz 2x mocniejszy głośnik to będziesz 2x głośniej grał ? Jak tam z prądem u Ciebie, bo może wzmacniacz i by chciał zagrać ale prądu brakuje ? Bez dokładnego opisu instalacji i pomiarów , ten temat nie ma sensu ...