Jakie basowe głośniki na tył?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam,
Polecicie jakieś głośniki na tył? Żeby coś basu miały, bo mam tylko oryginalne z przodu..
Czy takie głośniki 'basowe' w cenach 100 na tył się sprawdzą? Poprawią jakość dźwięku i bassu? Nie ukrywam, że na samych przednich nie ma super efektu. Pozdrawiam.
Polecicie jakieś głośniki na tył? Żeby coś basu miały, bo mam tylko oryginalne z przodu..
Czy takie głośniki 'basowe' w cenach 100 na tył się sprawdzą? Poprawią jakość dźwięku i bassu? Nie ukrywam, że na samych przednich nie ma super efektu. Pozdrawiam.
http://allegro.pl/glosniki-basowe-passa ... 06876.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No coś takiego np. Wzmacniacza nie mam, wszystko podpięte pod radio. Czy to coś poprawi bass w aucie, czy jedyne rozwiązanie to skrzynia? Ale to już droższa sprawa. :/
No coś takiego np. Wzmacniacza nie mam, wszystko podpięte pod radio. Czy to coś poprawi bass w aucie, czy jedyne rozwiązanie to skrzynia? Ale to już droższa sprawa. :/
Od basu jest subwoofer , a dołożenie głośników do tyłu pewnie będzie droższe , bo zakup głośników to dopiero początek wydatków ...ale czy dasz dodatkowo 300zł na maty do wytłumienia drzwi i 30 na dystans z MDFu ? Wątpię ...
Jeśli masz tylko stówę i chcesz BASS to ... lepiej kup za tę kasę paliwo do auta .
Jeśli masz tylko stówę i chcesz BASS to ... lepiej kup za tę kasę paliwo do auta .
Czy mam stówę? Budżet raczej nie jest ograniczony, ale chciałem jak najtaniej. Czyli warto kilka stówek dołożyć do samej skrzyni ze wzmankiem, bez głośników na tył? Będzie to jakoś grało?
To dlaczego pisałeś?emhaem pisze:Czy mam stówę? Budżet raczej nie jest ograniczony,
emhaem pisze:Czy takie głośniki 'basowe' w cenach 100 na tył się sprawdzą?
i tu wstawiasz link do pionerków za 135zł ?emhaem pisze:No coś takiego np
Kupujesz zestaw odseparowany na przód (ok500) + wytłumienie (ok300) + wzmacniacz używany 4 kanały z kablami (ok500) + subwofer (ok300) i już będzie jakoś to grać . Tematów w diabły na forum .emhaem pisze:Będzie to jakoś grało?
a po co do tyłu? siedzisz z przodu, więc zamontuj dobre głośniki basowe na wysokości nóg i wyżej soprany.