MK7 Composition Touch wymiana na Discover Media

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Berencus
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Berencus » pn maja 26, 2014 01:26

Witam serdecznie.
Stałem się posiadaczem białej perełki w wersji Cup Edition. Niestety nie została ona wyposażona w radio wysokich lotów tj Composition Touch.
Chciałbym dokoptować do tego zestawu kamerę z wizualizacją + ops z czujników cofania. Zakupiłem nowe radio z egzemplarza po testowego (trafiłem na radio z GTI), wiązkę również udało mi się odkupić z takiego egzemplarza i jakoś połatać. Radio uruchomiło się, wczytuje wszystkie funkcje z komputera, działa sterowanie z kierownicy, wyszukuje radia, działają również sloty sd i cd. Nie ma natomiast dźwięku , nie działa nawigacja póki co ( nie mam jeszcze anteny). Na wyświetlaczu pojawił się napis - Zabezpieczenie elementów jest włączone.
Stad moje pytanie czy ktoś umie :okej: rozkodować :okej: to okrutne radio, czy wystarczy przeprowadzić zabawę z Vasem lub VCDS. Tematów o golfie 7 jest jak na lekarstwo i nikt na razie się nie bawi w takie przeróbki albo się po prostu nie chwali
Załączam zdjęcia z mojej zabawy :
1 - stare radio Composition Touch zespolone z modułem centralnym
2 - nowe Discover Media z modułem którego miejsce przygotowane jest już w schowku pasażera
ObrazekObrazekObrazek

Denis12345678
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: MK7 Composition Touch wymiana na Discover Media

Post autor: Denis12345678 » pn sie 11, 2014 19:59

Zabezpieczenie elementow tzn musisz zdjac komponenty zrobisz to w servisie Ale glosu nie bedzie bo potrzebujesz jeszcze do radia wzmacniacza.

Denis12345678
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Denis12345678 » sob paź 10, 2015 11:37

Jest ktoś co dołożył navi do golfa 7 ( discover media) i chodzi mu bez zarzutu ? Bo ja dołożyłem wszystko zostało uruchomione tylko mam problem ze nie za każdym razem navi odpala . Muszę wtedy wyłączyć radio na około 3 minuty i włączam i jest ok . Może ktoś pomoże . Z góry dzięki .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”