ISO Pionner 2800
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
ISO Pionner 2800
Witam potrzebuje pomocy kupilem wlasnie radyjko pionner 2800 i w zestawie dostalem kostki iso.Mam proble z tym jak te kostki podlaczyc i gdzie podlaczyc? Wiem ze jedna czesc idzie do radia heh. a wolne kable gdzie? i jak usunac te stare kable?Moje autko to golf mk2!Bardzo prosze o pomoc bo mam radyjko a niemoge nic sluchac:(
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
[/size]
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Na kostce masz wszystko napisane... na kazdym kabelku jest napis do czego sluzy... podpinasz zasilanie glosniki jak masz wzmaka to kabelek od niego podpinasz pod remote i wszystko a stare kable? jak nie ma na nich napiecia to wepchnij je za radio... moze sie kiedys przydada
pzdr
pzdr
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
brązowa to głośnikowa - czyli do głośników
a czarna to prądowa, zobacz jak masz poprowadzone kable z poprzedniego radia i albo podmień, albo podołączaj, albo pociągnij sobie plus i minus prosto z aku (na kablu plusowym jakiś bezpieczniek ) i już
PS
oj chyba nigdy nie podłączałes radia sam, co ?
jeśli tak, to podjedź do kogoś, kto sie zna
a czarna to prądowa, zobacz jak masz poprowadzone kable z poprzedniego radia i albo podmień, albo podołączaj, albo pociągnij sobie plus i minus prosto z aku (na kablu plusowym jakiś bezpieczniek ) i już
PS
oj chyba nigdy nie podłączałes radia sam, co ?
jeśli tak, to podjedź do kogoś, kto sie zna
no jak dokąd?
głośnikowe idą do głośników
nie pamiętam czy góra to plusy czy dół
ale idą bezpośrednio do głośników
pociągnij sobie najlepiej nowe kable 2.5mm2, a jak nie wiesz co i jak, to poproś lepiej kogoś z jakimkolwiek doświadczeniem (jak sam będziesz podłączał to sprawdź czy faz nie poje*****)
a w ogóle to FAQ przeczytaj
na chwile obecną nie potrafie odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie jaśniej, bo nie sformułowałeś go zbyt jasno
głośnikowe idą do głośników
nie pamiętam czy góra to plusy czy dół
ale idą bezpośrednio do głośników
pociągnij sobie najlepiej nowe kable 2.5mm2, a jak nie wiesz co i jak, to poproś lepiej kogoś z jakimkolwiek doświadczeniem (jak sam będziesz podłączał to sprawdź czy faz nie poje*****)
a w ogóle to FAQ przeczytaj
na chwile obecną nie potrafie odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie jaśniej, bo nie sformułowałeś go zbyt jasno
luki sluchaj! wiem ze do glosnikow hehe:P Mam kable 2,5mm i chodzi mi o to ze do glosnikow dochodza wlasnie kable 2,5 a z radia wychodza te kolorowe! iewiem gdzie one moga byc polaczone!niema zadnego przeejscia miedzy tymi kolorowymi a tymi 2,5 mm??????? Niema po drodze zadnej kostki czy cos? te kable 2,5 powinny isc prosto do kostki?
[size=117]
[/size]
[/size]
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Octavia 1 '99
- Silnik: AEE
- Kontakt:
polacz kostka taka co sie stosuje w instalacjach elektrycznych np. w domu. po co wywalac te z pinami... te kolorowe go glosnikow to jest tak ze z kazdej pary jest jeden z czarnym paskiem i to jest minus do glosnikaJ3L3N pisze:acha czyli mam pociagnac ze zwrotnicy kabel prosto do kostki iso w radiu? A te kolorowe wywalic?