Nie grająca tuba
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nie grająca tuba
Witam, tak naprawde to nie wiem czym jest spowodowany Moj problem, to zaczne od poczatku kupilem sobie zestaw kabli do 1000w wzmacniacz mam 650w i pojechalem do kumpla co juz mam tube i podlaczal to poprzeciagalem kablem wszystko podlaczylismy przy wzmacniaczu i teraz problem jest przy radiu bo wiekszosc radii ma z tyłu wejscie na czincze a u mnie jest na jack ale przy podlaczeniu nie mialem takiej przejsciowki z czincza na jack to podlaczylismy do innych radii co mialy wejscie na czincze podlaczylismy sterowanie i wszystko pieknie gralo no to kupilem sobie ta przejsciowke z czincza na jack do mojego radia podlaczylem i tuba sama se po cichu dudni nie w rytm muzy tak sama do siebie i prosze was o rade co powinienem zrobic ??
Nie grająca tuba
Jeszcze nie widziałem WYJŚCIA sygnału na jack ... znając życie to podłączasz kabel pod wejście dla sterowania z kierownicyBilik21 pisze: bo wiekszosc radii ma z tyłu wejscie na czincze a u mnie jest na jack
Napisz jakie masz to radio i wzmacniacz .
Nie grająca tuba
Jak to nie ma wyjścia RCA (czinch) ? To radio ma 3 pary (przód , tył , sub) , a wpiąłeś się pewnie w gniazdo AUX lub gniazdo zewnętrznego mikrofonu (dłuższy kabelek)
Teraz najważniejsze ...penie kupując radio sprzedawca nie dołożył kostki z kabelkami RCA i teraz będzie trzeba dokupić .
Potrzebujesz takie jak te zaznaczone na czerwono na fotce , na tym forum http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=74738" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz najważniejsze ...penie kupując radio sprzedawca nie dołożył kostki z kabelkami RCA i teraz będzie trzeba dokupić .
Potrzebujesz takie jak te zaznaczone na czerwono na fotce , na tym forum http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=74738" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie grająca tuba
To nie jest aux ani mic ale masz racje nie mam tego kabla i wiem juz do jakiego wejscia przy radiu pasuje ta wpinka z tego kabla. Dzieki wielkie za pomoc
-
- Forum Master
- Kontakt:
Nie grająca tuba
To gniazdo jack z tyłu to wejście interfejsu sterowania z kierownicyBilik21 pisze:To nie jest aux ani mic