pzdr
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Tu się mylisz. To że bas odgrywa dużą rolę, nie znaczy że sam sub ma wszystko zagrać. Pamiętaj, że najważniejsza scena dźwiękowa jest przed tobą. Bas z bagażnika jest tylko dopełnieniem przedniego, porządnego systemu. Zamiast kupować skrzynkę, skupiłbym się na twoim miejscu na wygłuszenie drzwi, dobre panele i dobry system przedni, na przykład wyżej wspominany PB Chrome. Potem wzmacniacz i subwoofer.dzikgtc pisze:Słucham raczej bardzo basowych kawałków czyli techno, house i amerykański rap. W tym rodzaju muzyki to sub odgrywa najważniejszą rolę.
Wytłumiać drzwi nie mam zamiaru, przynajmniej nie przy tych Magnatach. Zdaję sobie sprawę że przód powinien być zrobiony max profi, ale chwilowo nie mam do tego chęci. Wystarczy mi jak z przodu będzie lekki midbass, z gwizdków przyzwoity sopran a z bagażnika mega bassmetju pisze:Tu się mylisz. To że bas odgrywa dużą rolę, nie znaczy że sam sub ma wszystko zagrać. Pamiętaj, że najważniejsza scena dźwiękowa jest przed tobą. Bas z bagażnika jest tylko dopełnieniem przedniego, porządnego systemu. Zamiast kupować skrzynkę, skupiłbym się na twoim miejscu na wygłuszenie drzwi, dobre panele i dobry system przedni, na przykład wyżej wspominany PB Chrome. Potem wzmacniacz i subwoofer.dzikgtc pisze:Słucham raczej bardzo basowych kawałków czyli techno, house i amerykański rap. W tym rodzaju muzyki to sub odgrywa najważniejszą rolę.
...dzikgtc pisze: Zdaję sobie sprawę że przód powinien być zrobiony max profi, ale chwilowo nie mam do tego chęci.
...metju pisze:Pamiętaj, że najważniejsza scena dźwiękowa jest przed tobą. Bas z bagażnika jest tylko dopełnieniem przedniego, porządnego systemu.
...metju pisze:Zamiast kupować skrzynkę, skupiłbym się na twoim miejscu na wygłuszenie drzwi, dobre panele i dobry system przedni, na przykład wyżej wspominany PB Chrome. Potem wzmacniacz i subwoofer.
Dj Darecki , no w końcu ktoś tutaj zrozumiał o co mi chodzi z bassemDj Darecki pisze:... Jak chcesz duzo hałasu narobić plecam PIONEER TS-W306C jest na allegro subwofer z tym głośnikiem za 419 zł niby 400w rms ( ble ble ble) ale powiem ci że będzie cię słychać ze 100m...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości