poprawa jakści dzwieku MK III tylne boczki
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
czy ktoś zna jakiś patent albo coś da się zrobić zęby w mk III 3d w tylnych boczkach poprawić jakość dźwięku boczki mam wytłumione ale to i tak strasznie dudni a nie gra czy wyrzucenie tego dużego styropianu coś poprawi ? czy jet na to jakiś sposób ??????
Odłączyć głośniki całkowicie. To jedyny sposób.
Gran Turismo Iniezione
a jak by zrobił zabudowę podobną do konstrukcji drzwi przednich pod boczkiem tylnym ? ? i usuną ten styropian żeby komora w środku się powiększyła ?
chciał bym uzyskać jak najlepszy efekt nie odłączając ich czy jest to możliwe??? prosił bym żeby osoby z jakimś doświadczeniem się wypowiedziały co o tym sądzą i powiedziały w czym tak naprawdę tkwi problem
chciał bym uzyskać jak najlepszy efekt nie odłączając ich czy jest to możliwe??? prosił bym żeby osoby z jakimś doświadczeniem się wypowiedziały co o tym sądzą i powiedziały w czym tak naprawdę tkwi problem
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: poprawa jakści dzwieku MK III tylne boczki
Problem taki, że ze zwykłych głośników nie zrobisz subwooferów, a jeżeli nie chodzi Ci o takie granie, to wszystko co potrzeba, znajduje się z przodu auta, wykorzystaj to w 100% i będzie dobrze
Re: poprawa jakści dzwieku MK III tylne boczki
ok a mam jeszcze jedno pytanie wygłuszałem przednie drzwi i musiałem usunąć tą folie w miejscu głośnika co zrobić żeby woda się nie dostawała ? (najwięcej się dostaje od lusterka ) czy otwór na głośnik cza będzie niestety zatkać taką folią ???