Nie mam pojęcia jak podłączyć zmieniarkę
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- ->|<-
POMOCY!!! Nie mam pojęcia jak podłączyć zmieniarkę
Bez problemu.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
No i kostka dojechała wsio działa i czyta tylko nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie mianowicie chodzi mi o ten brązowy dodatkowy przewód przy kostce. Cyfry od 1-6 gdy siedzą płyty są podświetlone na czerwono. Czy jeszcze coś powinno się świecić skoro ponoć ten brązowy przewód jest od oświetlenia a nie jest w ogóle podłączony???
przyciski load i eject masz podświetlone?
Ten brąowy to chyba jest ekran
A na który pin wchodzi ten kabel do kostki zmieniarki
Ten brąowy to chyba jest ekran
A na który pin wchodzi ten kabel do kostki zmieniarki
Ostatnio zmieniony pn kwie 15, 2013 13:59 przez Jarek_NS, łącznie zmieniany 2 razy.
Tylko kolego cyfry od 1do6 a load i eject brak podświetlenia nawet po włączeniu świateł! Dokładnie ten przewód na zdjęciu
Eject i load nie pali się nawet po włączeniu świateł a przewód brązowy wychodzi z kostki tak jak na foto:
A czy ten przewód przypadkiem nie powinno się gdzieś wpiąć pod kostkę radia?
-
- ->|<-
Kiedyś, gdzieś wyczytałem, że właśnie do podśw. przycisków L. i E. musi być dodatkowy kabel - ale co i gdzie nie mam pojęcia. Oglądając swoją 6xCD widziałem, że od boku jest dodatkowa wtyczka biała zasłonięta folią - może to to ?
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Podaj nr tej zmieniarki Może jakiś schemat kabli i wtyczki się znajdzie i wtedy po wpięciu kostki zobaczysz co to za kabelek
Mi się wydaje, że to masa i po prostu gdzieś do radia to przyczep.
Co do podświetlenia przycisków eject i load. Wydaje mi się, że będzie tak samo jak w odtwarzaczu cd, powinno być drugie wejście na dodatkową kostkę.
Mi się wydaje, że to masa i po prostu gdzieś do radia to przyczep.
Co do podświetlenia przycisków eject i load. Wydaje mi się, że będzie tak samo jak w odtwarzaczu cd, powinno być drugie wejście na dodatkową kostkę.
Re: POMOCY!!! Nie mam pojęcia jak podłączyć zmieniarkę
Przy odtwarzaczu na 1cd jest dodatkowa kostka z dwoma pinami i tam podpina się sygnał z podświetlenia, ale w 6CD nie wiem.iigAlisArr pisze:Kiedyś, gdzieś wyczytałem, że właśnie do podśw. przycisków L. i E. musi być dodatkowy kabel - ale co i gdzie nie mam pojęcia. Oglądając swoją 6xCD widziałem, że od boku jest dodatkowa wtyczka biała zasłonięta folią - może to to ?
Nie znalazłem żadnej naklejki i żadnego gniazda w niej. Po przyłożeniu przewodu do radia niby masy load i eject jak nie świecił tak nie świeci.Nie wiem co jest nie tak
do kostki ze zmieniarki wchodzi 10 przewodów a w tej dokupionej jest 9. w kostce od zmieniarki pin 12 jest niewykorzystany
Re: POMOCY!!! Nie mam pojęcia jak podłączyć zmieniarkę
jak tam bezpieczniki?
ten luźny brązowy kabel z pinu 3 z płaskiej wtyczki kabla to masa zasilania a nie żadne podświetlenie
ten luźny brązowy kabel z pinu 3 z płaskiej wtyczki kabla to masa zasilania a nie żadne podświetlenie
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl