głośniki golf III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
głośniki golf III
witam mam pytanie dotyczące głośników do golfa III, polecano mi Blaupunkt GTx 662 DE, miał ktoś może styczność z takimi? lub co polecicie w podobnej cenie i o najlepszej jakości dźwięku. dodam że będą grały pod radiem pioneer deh 2320ub. pozdrawiam, czekam na porady.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
głośniki golf III
Bez wygłuszonych drzwi nie będzie żadnej jakości dźwięku. Te Blaupunkty to szajs. Na początek FAQ Nazara do poczytania.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
głośniki golf III
Wątpię, że przeglądałeś skoro chciałeś coaxy montować. Najpierw zainwestuj w wygłuszenie i dystanse MDF.
głośniki golf III
nie interesuje mnie wygłuszanie, gdyż nie planuje długo trzymac tego auta, jednak chce cos zamontowac, zeby sie przyjemnie jezdziło. jestes w stanie polecic jakis ciekawy zestaw?
-
- Forum Master
- Kontakt:
głośniki golf III
damollo pisze:najlepszej jakości dźwięku
Jedno wyklucza drugie, więc idź do sklepu (MM, Saturn) posłuchaj co jak gra i kup co uznasz za stosowne, nie zawracaj głowy.damollo pisze:nie interesuje mnie wygłuszanie
-
- Forum Master
- Kontakt:
głośniki golf III
Kłamiesz, że cokolwiek czytałeś Jak byś coś ruszył się, zmobilizował, przejrzał dziesiątki takich tematów, to byś nie zadawał takich pytań, a kupił już głośniki Wszystko na ten temat już zostało powiedziane, a uprzedzając : Forum nie jest po to żeby otrzymywać odpowiedź na każde pytanie kolejnego Usera, skoro zostało to już kilkadziesiąt razy powiedziane.