wczoraj testowalem glosniczek 200 watt ale bez wzmacniacza nie sprawdza sie w 100%.. pomozcie
4x35 na wyjsciu przy radiu
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- jocker_slupca
- Nowicjusz

- Kontakt:
4x35 na wyjsciu przy radiu
mam takie pytanko do fachowcow ktorzy zapewne sa wsrod was.. ja niestety nie znam sie na tym zupelnie wiec prosze o pomoc.. otoz tak jak w temacie mam na wyjsciu na radiu 4x35 watt.. chcialbym dopasowac jaknajlepsze glosniczki ale nie wiem jak wogole mam zaczac... przyznam sie szcerze ze chcialbym wydac na to jaknajmniej kasy bo nie posiadam zbyt wiele.. da sie cos zrobic z tym za ok 200 zl??
wczoraj testowalem glosniczek 200 watt ale bez wzmacniacza nie sprawdza sie w 100%.. pomozcie
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
-
czerepacha
- Mały gagatek

- Kontakt:
-
czerepacha
- Mały gagatek

- Kontakt:
- jocker_slupca
- Nowicjusz

- Kontakt:
-
czerepacha
- Mały gagatek

- Kontakt:
odp
Ja bym dozbieral troszke i wymienil radio bo to co masz nie mozna nazwac radiem samochodowym a glosniki to polecam za cene od 300 zl np Magnat ale zalezy jakie je chcesz , jakiej wielkosci i jaki samochod pozdrawiam
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)

- jocker_slupca
- Nowicjusz

- Kontakt:
mam dwa w drzwiach.. a chcialbym cos do tylu..czerepacha pisze:to gdzie chesz je zamontowac?? przod czy tyl?? w drzwi czy w polke??czy masz juz jakies glosniki w aucie?? w ogole jakie masz auto?? i ile checsz tych glosnikow??
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
-
Deacon
- Kalinowa Mad Driver

- Kontakt:
boshe!!!! magnaty od 300zl??? ludzie ja pytam po co???? bo firma??? ja wlozylem w podszybie boshmany a w polke z tylu Voice Krafty. wszystko kosztowalo mnie mniej niz 200zl a gra super. kazdy kto ze mna jezdzi nie nazeka, nic nie pierdzi, nie trzeszczy. no chyba ze zglosnie radio tak ze nie bede slyszal silnika i nic co sie wokolo mnie dzieje ale chyba nie o to chodzi. chyba ze ktos kupuje audio zeby robic umcyk umcyk na ulicy 
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl