Glosniczki wysokotonowe w tylnich boczkach w Golfie 3 3d

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
DaroS
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Glosniczki wysokotonowe w tylnich boczkach w Golfie 3 3d

Post autor: DaroS » ndz maja 28, 2006 10:57

Mam oryginalne boczki przystosowane na system naglosnienia Nokii ale jak kupilem samochod to glosniki byly zdemontowane. Glosniczek wysokotonowy jest na zaokraglaniu tapicerki. Jest mozliwosc kupic taka przejsciowke czy pozostaje mi samemu zrobic z zywicy? W ASO ten glosniczek z tym siedziskiem kosztuje 240zl sztuka. Moze juz ktos ten temat przerabial.

A o to mi chodzi, zdjecie pogladowe:

Obrazek

Awatar użytkownika
J3L3N
give it the gun
give it the gun

Post autor: J3L3N » ndz maja 28, 2006 12:33

a normalny teweter nie wejdzie?? Jest ich pelno na rynku i maja rozne ksztalty i siatki:)Jakis powinien przypasowac;)Pozdrawiam:)

[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]

Awatar użytkownika
DaroS
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: DaroS » pn maja 29, 2006 23:38

J3L3N pisze:a normalny teweter nie wejdzie?? Jest ich pelno na rynku i maja rozne ksztalty i siatki:)Jakis powinien przypasowac;)Pozdrawiam:)
Te miejsce gdzie siedzi ten tweter jest zaokraglone i zwykly tweter wejdzie ale trzeba bo tetaz wokol jakos wykonczyc, zrobic jakas maskownice. Moze ktos juz to przerabial?

blook

Post autor: blook » wt maja 30, 2006 01:53

chodzi Ci o taki kołnierz żeby byl :?: większośc tweeterów ma taki kołnierz i wydaje mi sie ze nie powinno być większego problem :D

kupszczelisty
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
Kontakt:

Post autor: kupszczelisty » śr maja 31, 2006 08:52

chyba masz tam otwór fi 50 ja takie znalazłem z przejsciówkami i z rantem głośnik ma fi 50 a z rantem fi 58 czyli zasłania otwór 4mm, na allegro 23 zł tandeta Alphard ETP-110T ale po modyfikacjach powinno być dobrze. pozdrawiam nie gwarantuje że będzie pasowało na 100%

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”