1 głośnik nie gra

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
grzechu2410nn
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

1 głośnik nie gra

Post autor: grzechu2410nn » pn maja 15, 2006 23:41

Witam od paru dni mam tak ze 1 głosnik nie gra sprawdziełem kable itd i nic :( ale jak zreserowałem radio to zaczeło chodzić tylko ze jak wyłącze radio i znów je włacze i odpale jakąś muse to w tym głosniku słusze coś jak by trzask i nie gra po zresetowaniu znów jest dobrze aż do kolejnego wył. albo nawet do wyjąciea płyty co to moze być jakie koszta naprawy hmm pomózcie

Awatar użytkownika
J3L3N
give it the gun
give it the gun

Post autor: J3L3N » wt maja 16, 2006 14:56

hmm sprawdz polaczenie glosnika z radiem wtyczki czy niema przebicia itp:) Pozatym zobacz czy radio samo sie niereguluje na granie lewego albo prawego glosnika!ja mialem tak ze jak wlaczylem radio to grala mi tylko lewa strona a prawa nie!Myslalem ze cos jest nie tak a okazalo sie ze totylko w regulacji wystarczy wycentrowac:) Jezeli zadna z rad ci nie pomoze to sprobuj podlaczyc inny glosnik i zobaczyc czy bedzie tak samo jezeli tak to cos w konfingu radia jest nie tak ale jezeli nie to glosnik daj do reklamacji:)Pozdrawiam:)

[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”