1 głośnik nie gra
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
1 głośnik nie gra
Witam od paru dni mam tak ze 1 głosnik nie gra sprawdziełem kable itd i nic ale jak zreserowałem radio to zaczeło chodzić tylko ze jak wyłącze radio i znów je włacze i odpale jakąś muse to w tym głosniku słusze coś jak by trzask i nie gra po zresetowaniu znów jest dobrze aż do kolejnego wył. albo nawet do wyjąciea płyty co to moze być jakie koszta naprawy hmm pomózcie
hmm sprawdz polaczenie glosnika z radiem wtyczki czy niema przebicia itp:) Pozatym zobacz czy radio samo sie niereguluje na granie lewego albo prawego glosnika!ja mialem tak ze jak wlaczylem radio to grala mi tylko lewa strona a prawa nie!Myslalem ze cos jest nie tak a okazalo sie ze totylko w regulacji wystarczy wycentrowac:) Jezeli zadna z rad ci nie pomoze to sprobuj podlaczyc inny glosnik i zobaczyc czy bedzie tak samo jezeli tak to cos w konfingu radia jest nie tak ale jezeli nie to glosnik daj do reklamacji:)Pozdrawiam:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]