Fabrycznie podłączone kable od radia...szybkie pytanko

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
tauka
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Fabrycznie podłączone kable od radia...szybkie pytanko

Post autor: tauka » śr maja 10, 2006 00:33

MAm taki problemik. Mam fabrycznie zrobione kostki od radia. I jest tak, że jak włożę kluczyk to się radio włącza, a jak wyciągne wyłącza. Ale od jakiegoś czasu jest tak, że jak mam kluczyk włożony, to radio nie chce zaskoczyć. Dopiero jak poruszam kluczykiem to się włacza, ale gdzieś skoczy na dziurce i znowu gaśnie. Co jest tego przyczyną?? Uszkodzona stacyjka??

Obrazek

blook

Post autor: blook » śr maja 10, 2006 02:20

masz zrobione że kluczyk jak wlożysz to sie wlączy radio czy jak przekręcisz :?:
Zresztą w obu tych przypadkach moze być spowodowane to tym że kabelek jest poluzowany ;) zobacz czy wszystko jest ok przy stacyjce ;)

Awatar użytkownika
tauka
Kontakt:

Post autor: tauka » śr maja 10, 2006 08:02

Mam tak ze jak tylko włoże to sie włącza.

Obrazek

Awatar użytkownika
morfi020
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: morfi020 » śr maja 10, 2006 14:38

tam jest taki kabel od podtrzymywania pamieci ten co sie podlacza razem z plusem i w twoim aucie jest tak ze w stacyjce jest tak ze jak sie klucz wlozy to sie wtedy tam cos laczy i sie wtedy wlacza radio na stronie www.studio24.prv.pl w dziale kablomania po lewej stronie jest odnosnik "ISO" i tam pierwsza pozycja nawet pokazuje ktory kabel konektor numer 4 w kostce "A" podtrzymanie podlacz go do zasilania i bedzi dobrze

>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=684737#684737 << moje byle autko... duchem z VW cialem z T...japonią:)

Awatar użytkownika
tauka
Kontakt:

Post autor: tauka » śr maja 10, 2006 20:35

morfi020, mam tak zrobione, tylko że się zastanawiam co jest nie tak ze stacyjka, że nie działa normalnie.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”