radio JVC KD-X40
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
radio JVC KD-X40
Siemka otuż chce sie was spytac co sadzicie o tym radiu
radio JVC KD-X40. Bo mam zamiar kupic radio tej firmy bo ponoc jest dobra.
Co o nim sadzicie, z góry dzieki za pomoc
radio JVC KD-X40. Bo mam zamiar kupic radio tej firmy bo ponoc jest dobra.
Co o nim sadzicie, z góry dzieki za pomoc
radio JVC KD-X40
No a tak ...lepszy nowy Fiat czy używany Mercedes? Chłopie bez określenia konkretnego modelu , stanu i swojego zapotrzebowania nie ma szans na konkretną odpowiedź ...stąd też moja poprzednia odpowiedź.
radio JVC KD-X40
No i żadne nie warte uwagi na tyle aby rezygnować z zakupu np. JVC , czy Kenwooda , a ryzykujesz że poprzedni właściciel był przedstawicielem handlowym i przez 12h dziennie słuchał płyt co będzie skutkowało jego znacznemu zużyciu . Dalej też nie piszesz czy głośniki będą ori w "normalnych" drzwiach ,zasilane tym radiem, czy będziesz miał rozbudowane CA z wysokiej jakości głośnikami upakowanymi w "zrobione" drzwi i pędzonymi osobnymi wzmacniaczami .
Słuchasz płyt CDA , czy tylko MP3 , słuchaj muzyki , czy raczej "radio eska" , "manieczki" (muza robiona syntetycznie , gdzie pojęcie scena to tylko ględzenie dla dziadków słuchających np. Jazzu )
Słuchasz płyt CDA , czy tylko MP3 , słuchaj muzyki , czy raczej "radio eska" , "manieczki" (muza robiona syntetycznie , gdzie pojęcie scena to tylko ględzenie dla dziadków słuchających np. Jazzu )
radio JVC KD-X40
u mnie system przedni helixa pedzi Alpine 3542 a solinga AXTON C409 wacham sie miedzy tymi dwoma ALPINE CDE-9882Ri a CDA-9851R ten cde ma USB ktore by sie przydała ale nie koniecznie a CDA ma Cyfrowy procesor dźwięku Bass Engine oba w podobnej cenie i oba mi sie podobaj z tym ze na bardziej CDA ale to usb....
radio JVC KD-X40
No szumnie nazwany procesor , to filtr LPF , podbicie ,zmianę fazy, regulację suba i ...tyle
To radio nie ma procka (czasówki i xover) i dodam też , że to CDE ma dokładnie takie same funkcje co to CDA ... jak zresztą połowa radyjek w cenie 300-500zł
To radio nie ma procka (czasówki i xover) i dodam też , że to CDE ma dokładnie takie same funkcje co to CDA ... jak zresztą połowa radyjek w cenie 300-500zł
radio JVC KD-X40
Wolisz latać co chwilę do bagażnika zmieniać nastawy, czy lepiej to na wyciągnięcie w radiu mieć?