Wczoraj podłączałem sobie zdalne otwieranie klapy a dziś włączam radyjko i nie gra srzynka z tyłu ;-( sprawdziłem kabelki i wszystko jest podłączone .... Ale doszedłem w końcu że to chyba wzmacniacz ... więc tak : do tej pory miałem podłączoną tubę na jeden plus do plus i minu do minus i grało a teraz nie gra . wzmacniacz to vk-237 ;-( wiem, że cienias ale pozostał mi po starym sprzęcie... w instrukcji nie ma nic o mostkowaniu ;-( ale na stronce internetowej gdzie sprzedają go jest info że jest możliwość mostkowania.
a teraz żeby grało to muszę podłączyć plusik z głośnika do plusika pierwszego kanału a minus głośnika do plusa drugiego kanału ! W ogóle nie używam minusów wychodzących ze wzmaka ;-( Głośnik gra na samych plusach z obydwóch kanałów !
Dziwny problem - wzmacniacz ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Dziwny problem - wzmacniacz ?
Taką zabawkę miał mój 15-letni sąsiad w skuterze. Wywal to gó... i kup sobie za 100 zł jakiś wzmacniacz - taka moja krótka rada. Zwykłe firmowe radio ma większą moc jak ten wzmacniacz - poważnie mówię, ona ma z 10 wat na kanał, a lepsze radyjko około 20 wat w rmsie. Został po poprzednim aucie - zmieniłeś auto, zmień i wzmacniacz, tak jak piszę za 100 zł możesz kupić coś, co ma w środku przetwornicę i da trochę tej mocy...
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dziwny problem - wzmacniacz ?
Wiem na pewno będę kupował coś lepszego !!! tylko ona ma grać chwilowo przez jakieś 2-3 tygodnie na razie fundusze to mam w planach na coś innego wydać ...
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: