Radio do 400 zł golf IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio do 400 zł golf IV
Witam, chciałbym zastąpić fabryczne radio, stąd moje pytanie czy mając budżet 400 zł idzie znaleźć coś sensownego, coś co będzie dobrze grało(niedługo też zmiana głośników) ale i też w miarę komponowało się z deską rozdzielcza(nie chciałbym robić festynu w aucie). Oczywiście skłaniam się ku zakupie radia nowego, jednakże może macie jakieś pewne namiary na używki. Dziękuję za wszystkie sugestie
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
Radio do 400 zł golf IV
A będziesz rozbudowywał system?Bo jeśli tak to dołożył bym stówkę i ok 500zł da radę znaleść Alpine CDA-9833r.
Car audio wciąga...ehhh:D
Radio do 400 zł golf IV
Jakiegoś zaawansowanego rozbudowywania nie będzie, bo już tez powoli planuję przesiadkę na jakąś mocniejsza benzynkę i radio bez problemu zabiorę do następnego golfa. Ewentualnie podłącze jakiś lekki basik w bagażniku i wzmacniacz. Wydaje mi się, że fabryczne głośniki nawet dają rade. Jednak no niewykluczone że i one pójdą do wymiany. Narazie skupiam się na radyjku.
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
Radio do 400 zł golf IV
Ja bym brał Cda-9833r.Nawet jak kiedyś będziesz chciał zrobić lepsze granie to radio nie będzie ograniczać systemu.
Car audio wciąga...ehhh:D