Tu mnie uspokoiłeś trochę.Łuki pisze:ja bym tam z radiem sie sam nie bawił, jeśli to jest zimny lut, albo rozlutowane RCA to sksują Cie koło 30 no góra 50 jeśli sa rzeźnikami i zdziercami
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ja najpierw przykleiłem obudowę twwetera do słupka, potem akcja z żywicą i matą szklaną, potem szpachla, docieranie i tapicerowanie. W poprzedniej części tematu coś o tym pisałem chyba.scuzzy pisze:jak się w ten sposób montuje głośniki w słupki?
Jak dla mnie gra dobrze. Jest szybki, nie gubi się za bardzo przy szybkim i różnorodnym basie(oczywiście jak na tą klasę cenową). Potrafi nawet nieźle kopnąć, ale napewno nie jest to głośnik do masowania pleców.Łuki pisze:nie zauważyłem fotek z subem
i jak on gra ? tak jak sie spodziewałeś ?
SpokoŁuki pisze:sory, ale nie zauważyłem tego pytania o dane głośnika
Napewno będzie to zmiana na lepszeŁuki pisze:PS
ja czekam na BR
jak sie zmieści, to mała zamiana będzie
Troszkę miejsca tam jest. Pomęcz swoją kobietę. Może Beetle'a pozwoli Ci zabudować.Kiler pisze:Miodzio ... Mi już nie będzie dane robić zabudowy w mk3... BTW - duży jest bagażnik w Beetle'u ...?
Jak posłuchasz brzmienia nowej skrzynki ot napisz jak się sprawuje.Łuki pisze:skrzynia wczoraj przyjechała do 3miasta i czeka na mnie w Redzie
Wiadomo, że Carpower Hi-Endowym wzmakiem nie jest i nie oczkuje od niego wielkiej muzykalności.Łuki pisze:ten Carpower daje sobie z nim rade ?
Wiem, wiem ciągnie się to w nieskończonośćŁuki pisze:a na kiedy planujesz całkowity koniec prac ?
późna jesień ?
A co chcesz zobaczyć. Foty mogę zrobić praktycznie zawszeŁuki pisze:jakieś nowe fotki masz ?
No więc czekam na opis wrażen z odsłuchu.Łuki pisze:krzynia jest bez portów więc najpierw sprawdze czy w ogóle pasuje mi do bagażnika, a jeśli tak... to....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości