Głośniczki z tyłu obok kalmki
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam wszystkich .Przymierzam się do wymiany głośniczków w moim golfie IV.Co do przodu to wyczytałem wszystko na forum i dam sobie radę. Nie wiem natomiast jak wyjąć te malutkie głośniczki w tylnych drzwiach przy klamce. Nie chciałbym tam czegoś pourywać. Proszę o jakieś porady ew. foto. I jeszcze jedno pytanie czy te głośniczki z tyłu to takie same tweetery jak z przodu przy lusterku?
-
- Nowicjusz
Witam.
Zebu założyć w tylnych drzwiach tweetery musisz zdjąć boczki z drzwi tylnych i wtedy będziesz miał wszystko jasne. a co do tego czy z przodu są takie same tweetery jak z tylu to ci nie powiem ale wydaje mi się ze nie . Aha i jeszcze pewnie kabli nie będziesz miał pociągniętych i będziesz się musiał podpiąć pod głośniki.... A boczki tylne jest prosto zdemontować odkrecasz dwie sróbki na dole i jeszcze rączke do zamykania dzrzi musisz sciągnąć zniej ten plastik i bedziesz mial tam srobki.....
Pozdrawiam i powodzenia....
Zebu założyć w tylnych drzwiach tweetery musisz zdjąć boczki z drzwi tylnych i wtedy będziesz miał wszystko jasne. a co do tego czy z przodu są takie same tweetery jak z tylu to ci nie powiem ale wydaje mi się ze nie . Aha i jeszcze pewnie kabli nie będziesz miał pociągniętych i będziesz się musiał podpiąć pod głośniki.... A boczki tylne jest prosto zdemontować odkrecasz dwie sróbki na dole i jeszcze rączke do zamykania dzrzi musisz sciągnąć zniej ten plastik i bedziesz mial tam srobki.....
Pozdrawiam i powodzenia....
Re: Głośniczki z tyłu obok kalmki
Tam już są głośniczki. Bo z jednej strony ten głośniczek gra tylko że bardzo cicho, dlatego chcę je wymienić, ale myślałem że można je jakoś wyjąć nie rozbierając boczku drzwi, myślałem że można te klamki jakoś zdemontować.
nie da sie 5min roboty
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Re: Głośniczki z tyłu obok kalmki
na allegro masz pelno tego po 10pln
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12