blaupunkt gta 2 mkII jaki subwoofer

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
joseph82
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

blaupunkt gta 2 mkII jaki subwoofer

Post autor: joseph82 » sob lut 11, 2012 20:20

Witam. Jak w temacie posiadam wzmacniacz blaupunkt gta2 mkII i do niego w skrzyni zamkniętej sub Mutant MT1207. Wzmak ma w mostku moc rms 180W przy 4 ohm, a sub 200W rms przy 4ohm. Czyli wiem, że wzmacniacz powinien być mocniejszy. W między czasie do kupiłem drugi taki sam wzmacniacz. Planowałem do tych wzmacniaczy kupić dwa identyczne subwoofery i zabudować w skrzyni typu zamkniętej. Ale jakie? Jakie by były najlepsze? Myślałem o jakiś 30cm. Oczywiście, każdy wzmacniacz miał być z mostkowany. Biorę pod uwagę, że te wzmaki mogą być za słabe do ewentualnych subwooferów to posłużą do napędu kabiny pasażerskiej a do subwooferów byłby kupiony kolejny wzmacniacz. A więc poproszę o porady.

meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;

bogib184
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: blaupunkt gta 2 mkII jaki subwoofer

Post autor: bogib184 » sob lut 11, 2012 23:53

Dziwne podejście masz do tematu... po co kupiłeś drugiego takiego wzmaka ?? Trzeba było swojego sprzedać i pomyśleć wtedy...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”