Po podłączeniu tuby aktywnej przestało zbierać radio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Po podłączeniu tuby aktywnej przestało zbierać radio
Tak jak juz pisałem w temacie po podłączeniu tuby aktywnej tonsil sas250 zasilanej z akumulatora przestało zbierać radio tzn osłabiło je o jakies 80% po odłączeniu tuby radio zbiera bardzo dobrze podejrzewam że są to jakieś zakłócenia. Mam rację? jeśli tak to co z tym zrobić . Jeśli się mylo proszę o pomoc rzyczliwych ludzi. Dzieki z góry
Wez aparat (fotograficzny), zrob tubie zdjecia, w przegladarce internetowej na kompie wpisz http://www.allegro.pl i wystaw ta tube na sprzedaz
A czemu zacznij od FAQ, tuba to samo zlo, kup skrzynie i nia sie baw
A czemu zacznij od FAQ, tuba to samo zlo, kup skrzynie i nia sie baw
Re: Po podłączeniu tuby aktywnej przestało zbierać radio
Problemem w twoim przypadku moga być zakłocenia z przetwornicy napiecia w tubie lub uszkodzony (przerwany) ekran na kablu antenowym musisz to zdiagnozować przyczynę zakłóceń zaczął bym od sprawdzenia anteny.soulbreaker pisze:Tak jak juz pisałem w temacie po podłączeniu tuby aktywnej tonsil sas250 zasilanej z akumulatora przestało zbierać radio tzn osłabiło je o jakies 80% po odłączeniu tuby radio zbiera bardzo dobrze podejrzewam że są to jakieś zakłócenia. Mam rację? jeśli tak to co z tym zrobić . Jeśli się mylo proszę o pomoc rzyczliwych ludzi. Dzieki z góry
-
- Nowicjusz
- Kontakt: