Witam! Na początku przepraszam, że zakładam nowy temat. Przekopałam chyba całe forum, ale nic nie znalazłam, co by mnie interesowało. Wszystko opisujecie totalnie niezrozumiałym dla mnie językiem. Ale do rzeczy. Wymieniam w swoim aucie głośniki. A raczej wstawiam nowe. Auto posiada aktualnie tylko dwa głośniki z przodu pod szybą. Oczywiście ma miejsca w drzwiach przednich jak i tylnych

do tego z tyłu chyba ma jeszcze dwa malutkie otwory przy dźwigni? do otwierania drzwi. Wyciągnęłam tą zaślepkę i tak sobie wykombinowałam, że to też może być na głośniki

Problemem (a raczej utrudnieniem) może być fakt, że chyba nie mam poprowadzonych kabli na tylne drzwi. Nie zdążyłam jeszcze rozebrać tapicerki więc na 100% pewna nie jestem. Nie chcę żadnego wzmaczniacza, wiejskiej tuby itp. rzeczy. Chcę DOBRE głośniki, które zadowolą moje wrażliwe ucho. I tu pytanie do was koledzy (i koleżanki?) jakie głośniki wybrać do samochodu. A! Najważniejsza rzecz. Mam radio Pioneer 3200UB. Jakby ktoś sobie poczytał specyfikację to będę wdzięczna. Nie znam się kompletnie na sprawach mocy, dwu-drożne, trój-drożne. WTF? System odseparowany. Czarna magia. Jakby mi ktoś pomógł to będę wdzięczna