Co zamiast Alpine 3542?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Co zamiast Alpine 3542?
Witam. W jednym z wątków pytałem się kiedyś, jak wzmacniacz zakupić do napędzania przodu. Doradzono mi wtedy Alpine z serii 35 - jako używkę (ze względu na to, ze dysponowałem niewielką kwotą). Wybrałem wtedy alpine 3542 - moc 2x60W - jednak bardzo ciężko ustrzelić to na allegro. Zakupiłem więc inny wzmacniacz (alpine 3544) no i zostałem wrobiony przez sprzedającego, bo wzmacniacz jest uszkodzony. Załatwiam teraz sprawy związane z pozwem cywilnym, bo sprzedawca się nie odzywa itp. No nie ważne - w każdym razie, po takich nie miłych doświadczeniach postanowiłem jednak kupić coś nowego. Mniejsze ryzyko, że sprzedawca mnie oszuka (bo sprzedającym są zazwyczaj firmy) no i wzmacniacz nie będzie zniszczony i z pełnym wyposażeniem. Pytanie co godnie zastąpiłoby Alpine 3542? Chodzi mi o sprzęt o podobnej jakości, ale który dałoby kupić się jako nowy.
Co zamiast Alpine 3542?
moze warto pozukac na sprawdzonych forach CA i od sprawdzonych userow.
ja mam tylko zasade co do glosnikow ze tylko nowe....ale w sumie 4 wzmacniacze w zyciu kupilem jako uzywane i odpukać...zawsze to minimum połowa ceny
ja mam tylko zasade co do glosnikow ze tylko nowe....ale w sumie 4 wzmacniacze w zyciu kupilem jako uzywane i odpukać...zawsze to minimum połowa ceny
Co zamiast Alpine 3542?
Ja jeszcze nic nie kupiłem nowego bo nie warto, a przewinęło się tych klocków, głośników i radyjek przez moje ręce i zgadzam się na allegro trzeba być bardzo ostrożnym. Dwa razy się nadziałem na złom... Tak jak kolega wyżej napisał, zarejestruj się na jakimś znanym portalu dotyczącym CA i tam są ludzie, którzy złomu Ci nie sprzedadzą
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=413363
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Co zamiast Alpine 3542?
Możecie polecić jakieś fora? Jaka by to była kasa mnie więcej za taki odpowiednik 3542 ale nowy?
Re: Co zamiast Alpine 3542?
dobrze mówi dać mu wina:)Duber pisze:http://www.strefacaraudio.pl
na Strefie powinieneś coś ustrzelić, w dziale "Kupię" wrzuć temat, na pewno ktoś się odezwie.