Witam,
co nich sądzicie ??
jak się mają do HERTZ DSK 165 ??
PIONEER TS-H 1703
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
ja mam pionka tsw121spl (chyba taki)750w i 2000rms,i moim zdaniem pionki graja jakos dziwnie(INACZEJ).bas jest tak niski ze auto malo sie nie rozsypie uszy bola po 5 piosenkach,bynajmniej ten typ moze ten co ty masz jest inny.ogulnie jest fajnie jak puszcze pod blokiem to wlanczam stoper ktora sasiadka ma lepszy czas lecac domnie z miotla:) ale 165 to nie sub. w drzwiach mam sinuslive 165 i graja bardzo dobrze i bass jest ok. troche nie na temat pisze ale mam pionka to napisalem
trochępiotr2 pisze: ... troche nie na temat pisze ale mam pionka to napisalem
ja jeszcze nie mam żadnych głośników i zastanawiam się jakie kupić na razie wpadły mi w oko te: (cena około 240 zł)
PIONEER TS-H1703
HERTZ DSK-165
pozdrawiam Dominik
KUPIĘ:
- klapę tylną MK3 kombi najlepiej w kolorze LC3L
KUPIĘ:
- klapę tylną MK3 kombi najlepiej w kolorze LC3L
Nie słyszałem tych Pioneer'ów - ani live ani o też o nich - na forach i strona poświęconych CA. Z tego względu z tej pary wybrałbym Hertz'e. Jeśli jesteś w stanie wygospodarować ~30pln więcej to możesz kupić coś bardziej konkretnego ---> PB ... Poczytaj też stare tematy, bo było już o tym jak rozsądnie zagospodarować taką kwotę.dommarc pisze:ja jeszcze nie mam żadnych głośników i zastanawiam się jakie kupić na razie wpadły mi w oko te: (cena około 240 zł)
PIONEER TS-H1703
HERTZ DSK-165
Pozdr .
:bylo: :bajer: