Głoskini 165 mm w przednich drzwiach glof 3 (brak miejsc gło
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Głoskini 165 mm w przednich drzwiach glof 3 (brak miejsc gło
witam. zostalem juz poinstruowany ze tyl to "dno", dlatego zwracam sie z prosba o jakas pomoc w stworzeniu miejsc na glosniki 165mm w przednich drzwiach golfa 3. macie jakies schematy wykonania, albo jakas stronke z foto-instrukcja ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Głoskini 165 mm w przednich drzwiach glof 3 (brak miejsc
Np. tu gość sprzedaje ale ma tylko jeden przedni . Za komplet 5D wołają ~200 więc jak pojawią się boczki dla 3D to myślę, że za max 120 je dostaniesz. Obserwuj allegro i nasz dział sprzedam. Poza tym sprzedasz jeszcze swoje stare... a bez tej wymiany nie ma mowy o dobrym nagłośnieniu bo głośniki z tyłu burzą scenę - ale to już opisano Ci w innym temacie. Moja rada taka - kupić boczki, odseparowany zestaw, midbass’y w boczki(na dystansie, wytłumione), tweeter’y w podszybie/słupki i będzie git .Giorgio1983 pisze:witam. zostalem juz poinstruowany ze tyl to "dno", dlatego zwracam sie z prosba o jakas pomoc w stworzeniu miejsc na glosniki 165mm w przednich drzwiach golfa 3. macie jakies schematy wykonania, albo jakas stronke z foto-instrukcja ???
Pozdr .
:bylo: :bajer:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja a Kubus20 pracuje na montażem(jak mam Black'i a on Chrom'y ).Giorgio1983 pisze:a czy ktos z was ma zamontowane te power bassy badz te hertze esk ?? bo interesuja mnie wrazenia
Wrażenia takie jak opinie - baaardzo pozytywne . Wrażenia innych...
Pozdr .
:bylo: :bajer: