MK3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
MK3
Rozebrałem u siebie na podszybiu maskownice, patrze a tam same otwory, chciałbym wiedzieć czy da się tylko tam założyć soprany, czy dało by się tam włozyć głośniki 100 mm?? bo w sumie wolałbym zwykłe głośniki bo w drzwiach nie mam nawet kabli, a nie chce mi się tego ciągnąć,
to miejsce jest przeznaczona na soprany ale mozesz tam wstawic głosniki bo miejsca jest sporo....ale po co?? przeciez w dzwi jest bardzo latwo przeprowadzic kable otwierasz dzwi zdejmujesz gume i sam zobacz jak to łatwo mozna zrobic nie widze zadnego problemu
[img]http://images2.fotosik.pl/183/0795be97b173c65b.jpg[/img]
toffi ci dobrze mowi a kto mi moze pomoc w sprawie glosnikow w tylnych drzwiach ( nie pisac ze wywalic bo ja to zrobie jak sprzet ulepsze) bo kabel ciaglem pod tapicerka do drzwi ale nie szlo przez tą gume bo w slupku jest taka kostka wkrecana ktora ida kable do zamka i mi kabel tak wisi jak otworze drzwibo dalem go obok . co zrobic zeby jednak przez slupek? wywercic otwor na kabel w tej kostce i puscic przez nia? chyba nie namieszalem , wiecie o co chodzi? pozdro
>>>>>White GL by Stary<<<<
- -oli-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cze jak chcesz miec to dobrzew miec zrobione to musisz niesety ale troche sie z tym pomeczyć.Jak ja kupiłem golfa to poprzedni właściciel, tak zajefajnie pusciłęm te kable obok tej kostki ze masakra.W zasadzie to było dla mnie na +, bo koles sprzedał mi golfa taniej bo "niby" popsuty był centralny zamek, a wystarczyło dobrze połączyć te kostki jak naprawiałem ten centralny to przy okazji wywierciłęm małe dziurki, tak zeby ładnie przeszedł kabel głośnikowy:) warto poświęcić pare minut i zrobic to porządnie Pozdrostary pisze:wywercic otwor na kabel w tej kostce i puscic przez nia? chyba nie namieszalem , wiecie o co chodzi? pozdro