Witam , mam pytanie jaki wzmacniacz kupić żeby dobrze grał juz założony zestaw modeli maxsimo , radyjko to ALPINE CDE-9880R . Dzwi oczywiście wygłuszone profeska w salonie w mysłowicach car audio . Wzmacniacz może być nowy lub używany tak do 500 - 600 zł . Dalsze plany też może sub więc też myslałem nad 4-kanałowym wzmakiem
Myślałem nad helix db 4
Albo kupić na razie dobrą 2 - kanałówkę a pózniej jakiś dobry pod suba wzmak . Też myslałem nad u-DIMENSION GLOW 4075 ale teraz wg go nie ma używanego na allegro
Jaki wzmak do moreli maxsimo 6,5
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Sony Xm 6020 ....to tylko jeden z wielu ...czytałeś tematy na forum?
Czytałem ale nie znalazłem odpowiednio do moreli maxsimo wiele do tempo
. Hm ciekawa cena tego wzmaka ale czy sprawdzi się i wykorzysta morele maksymalnie
. Hm ciekawa cena tego wzmaka ale czy sprawdzi się i wykorzysta morele maksymalnie
Re: Jaki wzmak do moreli maxsimo 6,5
I zdecydowałem się na helix-sa db four miałem okazję za 459 zł + kable w tym i to nowy wzmak
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jaki wzmak do moreli maxsimo 6,5
Po pierwsze:
Po co pytasz jak i tak nie bierzesz uwag i sugestii do siebie ??
Po drugie:
Miałeś okazję - taaa, a ciekawe co to za kable do niego Peiyinga ??
Po trzecie:
Jak produkowali nowego Poloneza, to kto miał trochę oleju w baniaku, to wolał 10 letniego Golfa - łapiesz ??
Był tu taki jeden, co miał Sub JL za 2 k, a wzmacniacz do tego chciał jakiegoś Łamignata, czy Carpowera...
Tyle ode mnie
Po co pytasz jak i tak nie bierzesz uwag i sugestii do siebie ??
Po drugie:
Miałeś okazję - taaa, a ciekawe co to za kable do niego Peiyinga ??
Po trzecie:
Jak produkowali nowego Poloneza, to kto miał trochę oleju w baniaku, to wolał 10 letniego Golfa - łapiesz ??
Był tu taki jeden, co miał Sub JL za 2 k, a wzmacniacz do tego chciał jakiegoś Łamignata, czy Carpowera...
Tyle ode mnie