Pomoc w wyborze glosniczkow
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Zdecydowałem sie na zakup radyjka PIONEER DEH-4300UB, czy to dobry wybór Panowie?? ;p W golfie mk3 jest teraz seryjne radyjko i dwa małe seryjne głosniczki na przedniej desce Chcialbym kupic jakies glosniczki na przod w drzwi, ewentualnie plus na tą deske. Słucham głownie jakiegos energy i sporo hip hopu. Lubie brzmienie Bassu. Niestety w temacie naglosnienia do auta jestem zielony kompletnie ;/ Co mozecie polecic za przystepną cene?? Za jakis czas chcialbym kupic jakis wzmacniacz i cos do bagaznika. Z tym ze nawet nie wiem w co zacząć inwestowac na poczatku A swoje "granie" w aucie chcialbym rozbudowywac etapami ( ze wzgledu na ograniczone fundusze) Z góry dzięki za odpowiedzi.
radio szału nie robi ale najgorsze nie jest a odnośnie tematu w wyborze sprzętu car audio było już w kilku tematach, użyj "szukajki"
Golf mk2 USA 1.8T 20V AUM--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420945" onclick="window.open(this.href);return false;