Jaki dobrac odpowiedni sprzet car audio??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jaki dobrac odpowiedni sprzet car audio??
Chcialbym zamontowac dobre car audio ale proste w swoim MKII doradzono mi cos takiego:
Posiadam radio nakamichi cd40z do tego m glosniki przod przod dls-ms6 lub AD swoofer jbl 1220e i wzamcniacz jl audio e4300 lub audison lrx 4300.Czy to jest dobre rozwiazanie??nie chcialbym wyrzucic kasy w bloto dlatego prosze specow o porade???
pozdr
SP
Posiadam radio nakamichi cd40z do tego m glosniki przod przod dls-ms6 lub AD swoofer jbl 1220e i wzamcniacz jl audio e4300 lub audison lrx 4300.Czy to jest dobre rozwiazanie??nie chcialbym wyrzucic kasy w bloto dlatego prosze specow o porade???
pozdr
SP
WWW.EUROWAGENS.COM
przede wszystkim poczytac poprzyklejane tematy w dziale "Car udio". Zajmie ci to czas do jutra, wiec jutro odezwij sie z linkami do aukcji sprzetu który bedziesz zamierzał kupić.Jaki dobrac odpowiedni sprzet car audio?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Staryyy... - ten, kto Ci radził też sprzęt wie co gada. Wypas ... Na przodu prócz midbasów obowiązkowo tweetery, taki zestaw by Cię zadowolił. Suba oczywiście w skrzynce do bagażnika dajemy. Jak do tego wytłumisz dobrze drzwi(spokojnie samemu), to będziesz miał zestaw na wzorowych komponentach i przemyślanie zmontowany. Sam bym chciał takie radyjko ...spx pisze:nakamichi cd40z
Pozdr .
:bylo: :bajer:
zsgadzam sie z tym!! ale jak jestes chory to nie czytasz ksiazki jak sie z tego wyleczyc tylko idziesz do specjalisty poniewaz ma doswiadczenie i wie co mozna zastososowac w danym momencie a co nie.tak samo uwazam jest w tym przypadku!weic pocztyam naepewno cos z tego wyniose lecz jezeli ktos ma jakies uwagi lub sugestje prosze pisac!djtom pisze:przede wszystkim poczytac poprzyklejane tematy w dziale "Car udio".
pozdr i dzieki
SP
WWW.EUROWAGENS.COM
ja nie widziałem żeby było coś na temat w/w głośników w tematach, a chłopak pyta akurat w tym miejscu o konkretny model DLSa , więc gdzie ma szukać o tym ?djtom pisze:przede wszystkim poczytac poprzyklejane tematy w dziale "Car udio". Zajmie ci to czas do jutra, wiec jutro odezwij sie z linkami do aukcji sprzetu który bedziesz zamierzał kupić.
po co mu tweetery do zestawu DLSa ?Kiler pisze: Na przodu prócz midbasów obowiązkowo tweetery, taki zestaw by Cię zadowolił. Suba oczywiście w skrzynce do bagażnika dajemy. Jak do tego wytłumisz dobrze drzwi(spokojnie samemu), to będziesz miał zestaw na wzorowych komponentach i przemyślanie zmontowany. Sam bym chciał takie radyjko ...
Pozdr .
i nie polecaj mu PB w takim wypadku, bo ten DLS zagra lepiej
Radio i głośniki na przód to dobry wybór, ale co do wzmacniaczy to nie wiem, bo nie odsłuchiwałem żadnego zależy jeszcze ile chciałbyć przeznaczyć na piec, jeśli do 1500PLN to możesz śmiało poszerzyć pole poszukiwań Sub JBLa ? sam nie wiem, do większości nie przemawiają ich produkty - czego oczekujesz ? czego słuchasz ? szybko i precyzyjnie, czy tłusto i powolnie ?
Pozdro
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Witam.spx pisze:Chcialbym zamontowac dobre car audio ale proste w swoim MKII doradzono mi cos takiego:
pozdr
SP
Napisz jakiej muzyki słuchasz...
Ale na pierwszy rzut oka to powinieneś zmienić suba na innego.