Wasze propozycje zestawu odseparowanego pod RM V41
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam!!
Chcę wysłuchać waszych propozycji dotyczących zestawu odseparowanego, w kwocie myślę do 600zł i w dół.
Graty zamontowane w aucie jak w opisie niżej, muzyka: najwięcej słucham Energy 2000 i to co leci na Esce.
Ogólnie ze sprzętu jestem zadowolony, tylko przód nie daje rady, fader w radiu mam 7/15 na tył.
Pozdrawiam!!
Chcę wysłuchać waszych propozycji dotyczących zestawu odseparowanego, w kwocie myślę do 600zł i w dół.
Graty zamontowane w aucie jak w opisie niżej, muzyka: najwięcej słucham Energy 2000 i to co leci na Esce.
Ogólnie ze sprzętu jestem zadowolony, tylko przód nie daje rady, fader w radiu mam 7/15 na tył.
Pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony pt kwie 29, 2011 07:29 przez gabriel_bar, łącznie zmieniany 1 raz.
wujciu wsadź nieśmiertelne HSK, albo u-Dimension`y jakieś
-
- Forum Master
- Kontakt:
Ja bym nie wziął pod ten wzmacniacz HSK, bo to jak dla mnie nie bardzo połączenie (coś mi nie pasuje ten układ jeżeli chodzi o górne częstotliwości) prędzej Morel Tempo 6 bym zapiął pod niego.
bogib184 pisze:Ja bym nie wziął pod ten wzmacniacz HSK, bo to jak dla mnie nie bardzo połączenie (coś mi nie pasuje ten układ jeżeli chodzi o górne częstotliwości)
nie wiem nie słyszałem w sumie w tej konfiguracji, ale można na zwrotce zawsze ująć -2dB
Też dobrebogib184 pisze: prędzej Morel Tempo 6 bym zapiął pod niego.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
HSK z RM'em raczej będą zabijać nie grać, to jest pewne
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki za odzew koledzy, podsumowując
u-Dimension EL Comp 6
u-Dimension Jr. Comp 6
Morel Tempo 6
Pomyslę, rozeznam się w cenach i zobaczymy co wymyślę, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje:)
u-Dimension EL Comp 6
u-Dimension Jr. Comp 6
Morel Tempo 6
Pomyslę, rozeznam się w cenach i zobaczymy co wymyślę, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje:)
Ostatnio na spocie kolo miał RM V41 i jakiś 2-way Helixa i grało to mega fajnie:) aha źródłem był Pioneer p88rs
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
JacekTDI, Pionek 88rs ma to do siebie, że "łagodny" na górze jest.
gabriel_bar, Jeżeli Alpina u Ciebie zostaje, to Morele, albo Jr. Comp. 6 będą stosowne.
gabriel_bar, Jeżeli Alpina u Ciebie zostaje, to Morele, albo Jr. Comp. 6 będą stosowne.
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
No i Morele Tempo 6 są już zamontowane, jbl-e zmiażdzone pod względem jakości, o wiele przyjemniej i głośniej można posłuchać
W planach wymina sygnałowch i w przyszłości prawdopodobnie drugi wzmacniacz co by subwoofer lepiej wykorzystać
Dzięki za pomoc!
W planach wymina sygnałowch i w przyszłości prawdopodobnie drugi wzmacniacz co by subwoofer lepiej wykorzystać
Dzięki za pomoc!