mk4 montaż tweeterów helix
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam. Zabrałem się za montaż zestawu Helix B 62C do golfa IV . Czy ktoś z posiadających ten zestaw (lub helix DB ) mógłby opisać gdzie i jak zamontował tweetery? W fabryczne trójkąty się nie mieszczą , myślałem o wystawieniu ich nazewnątrz tych trójkątów w drzwiach lecz będzie to dziwnie wyglądać . Pozdrawiam
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Etam dziwnie, zrobisz ładną zabudowę do tych głośników to nic nie powinno źle wyglądać. Jeśli nie chcesz w oryginalnym miejscu to możesz w słupkach. Tak jak na tej aukcji http://allegro.pl/zabudowa-slupkow-z-tw ... 17541.html
Ja montowałem tweetery z zestawu hetrz dsk 165. Też na początku wydawało się że nie wejdą, ale okazało że da się je rozebrać z zamontowałem sam głośniczek bez obudowy, może w Twoim przypadku też się uda tak zrobić.
ja tak mam i zadowolony jestem bardzoguziolek pisze:Jeśli nie chcesz w oryginalnym miejscu to możesz w słupkach.
Re: mk4 montaż tweeterów helix
thx za odpowiedzi, zamontowałem na tych trójkątach wygląda schludnie gra dobrze Polecam helixy ale pod wzmacniacz . Pod samym radiem nie rozwijają skrzydeł :/