Radio za około 500zł
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio za około 500zł
Chciałem kupić radio za około 500zł z zamiarem rozbudowy systemu audio w przyszłości.Co myślicie o JVC KD-R711 ??
Radio za około 500zł
Wczoraj je wkładaliśmy z kolegą do garbusa . Na odsłuchy i oceny jednak musimy poczekać bo nie skończyliśmy Fajny bajer to BT ale ja osobiście wybrałbym jakąś klasyczną Alpinkę CDA ..ot takie zboczenie
Radio za około 500zł
To kończcie jak najszybciej i pisz wrażenia. Właśnie spodobało mi się kilka rzeczy w nim np. usb z przodu i z tyłu(można dysk przenośny do schowka wrzucić) no i bluetooth też w sumie przydatny.No i powinno nieźle grać bo ma 24 bit przetwornik.Więc czekam na wrażenia z odsłuchu.
Radio za około 500zł
To tak nie do końca 2 USB , bo w jedno musisz wsadzić "pastylkę" z BT , więc pozostaje jedno wejście USB . Najgorsze że jak wsadzisz to w panel to nie zamknie się zatyczka i kijowo to wygląda , więc trzeba to podłączyć na tym kabelku z USB i nici z dysku/pendriva w schowku
PS: regulację będą dopiero w poniedziałek , bo aby wsunąć radio potrzeba jeszcze przejściówki do anteny a ta będzie dopiero w poniedziałek . Brak HPF też dyskwalifikuje go do pędzenia głośników bezpośrednio z końcówki mocy radia ...cholera tyle powkładali dupereli a głupiego HPF nie mogli dodać? (LPF jest !)
PS: regulację będą dopiero w poniedziałek , bo aby wsunąć radio potrzeba jeszcze przejściówki do anteny a ta będzie dopiero w poniedziałek . Brak HPF też dyskwalifikuje go do pędzenia głośników bezpośrednio z końcówki mocy radia ...cholera tyle powkładali dupereli a głupiego HPF nie mogli dodać? (LPF jest !)
Re: Radio za około 500zł
Mam to radio gdzies juz pisalem o nim.Nowe mam po 400ziko.Spodziewalem sie lepiej garjocego CD do mp3 320.Co chcesz wiedziec.
Ostatnio zmieniony ndz mar 27, 2011 10:25 przez slaww, łącznie zmieniany 1 raz.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Radio za około 500zł
Ogólnie to jaka jakość właśnie z mp3. powalla nie rozkminiam tych skrótów zbytnio.Czyli nie moge podłączyć normalnie głośników do radia tylko przez wzmacniacz??
Radio za około 500zł
Mp3 320 dobrze gra innych posiadam.Normalnie podlanczasz bez wzmaka.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12