Witam GOLFOWICZOW !.
Mam problem z którym trudno mi się uporać,po rozłączeniu akumulatora radio się rozkodowuje. Nr kodu znam, ale nie mogę sobie poradzić z zaprogramowaniem. Przy każdej takiej okazji odwiedzam serwis i człek koduje ,ale nie chce ujawnić procedury. Może ktoś z pasjonatów zna sposób kodowania radia BETA montowanego oryginalnie w VW III.?Nie lubię robić modernizacji w aucie ,a radio jest dla mnie tylko jako urządze pozwalające na słuchanie bierzących wiadomości pogodowych i spokojnej muzyki.
Pozdrawiam wszystkich i oczekuję na komentarze.
[radio]oryginał radio BETA w GOLF III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio]oryginał radio BETA w GOLF III
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2006 13:20 przez zwirzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
włacz radio nacisnij TA+TP i wprowadz kod za momocą klawiszy 1-4. Naciskając klawisz 1 wpisujesz pierwsza cyfre wciskasz tyle np 9 razy jak masz na początku 9 pózniej 2 i wciskasz ............. az do 4 klawiszu a na samym końcu TA+TP no i kod wprowadzony i radyjko bedzie grało jak zawsze ............................ :D:D: ... jak się uda to oczekuje punkcika
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam.
Odświerzam temat ponieważ stałem sie ofiara wyjęcia radia w celach przeróbkowych.
Kod mam (przynajmniej wydaje mi sie że mam) bo karteczka wygląda wiarygodnie (wyrwana z instrukcji od radia z napisanym nr seryjnym i kodem)
Mam tylko tycie pytanie.
Jak w kodzie na np pierwszej i ostatniej pozycji jest zero to znaczy ze tego klawisza 1 i 2 sie nie wciska?
pozdrawiam
Odświerzam temat ponieważ stałem sie ofiara wyjęcia radia w celach przeróbkowych.
Kod mam (przynajmniej wydaje mi sie że mam) bo karteczka wygląda wiarygodnie (wyrwana z instrukcji od radia z napisanym nr seryjnym i kodem)
Mam tylko tycie pytanie.
Jak w kodzie na np pierwszej i ostatniej pozycji jest zero to znaczy ze tego klawisza 1 i 2 sie nie wciska?
pozdrawiam