Hej,
kilka dni temu zmieniłem radio na JVC AVX800, nagrałem kilka teledysków w formacie avi, jednak radio pomimo tego, że widzi tytuł i to, że są to pliki filmowe, nie chce ich odtworzyć. Pojawia się komunikat no support.
VCD odpala normalnie, DVD też.
Ewentualnie podajcie nazwę jakiegoś programu, którym ściągnę teledyski z youtube'a w formacie odtwarzanym przez to radio.
Jakieś pomysły ?
JVC AVX800 - problem z odtwarzaniem teledysków
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ciekaw jestem jakosci teledyskow z YouTube... Nie dosc że marna jakosc obrazu to jeszcze dzwiek wolajacy o pomste do nieba:/
Co do Twojego problemu to szukaj w googlach rozwiazania, tam szybciej znajdziesz watek dotyczacy tego radia, bo to zadko kupowana u nas jednostka. P.s. Mi Pionek F900BT jak dotychczas wszystko czyta jeśli chodzi o pliki VIDEO.
Co do Twojego problemu to szukaj w googlach rozwiazania, tam szybciej znajdziesz watek dotyczacy tego radia, bo to zadko kupowana u nas jednostka. P.s. Mi Pionek F900BT jak dotychczas wszystko czyta jeśli chodzi o pliki VIDEO.
Przestań wszędzie zachwalać swojego "Pionka", bo do słuchania muzyki mam Clariona 868...a filmy oglądam w domu na dobrym odtwarzaczu.... ten jest zabawką na jakiś czas.
Dla Twojej wiadomości dźwięk nie jest wcale gorszy od audio CD, oczywiście gorszy od oryginalnej płyty, ale jako bajer na krótki czas może być.
Dla Twojej wiadomości dźwięk nie jest wcale gorszy od audio CD, oczywiście gorszy od oryginalnej płyty, ale jako bajer na krótki czas może być.
nie zachwalam tylko mówię jak jest, nigdzie nie napisałem że mój Pionek gra jak filharmonia, bo o nim teżz kupa (przepraszam moderatorów) można znaleźć na naszym forum (po to właśnie napisałem Ci żebyś sprawdził w google, na większym forum odnosnie Twojej choinki), gra, odtwarza jak narazie wszystko, wszystko ma (a wiadomo co do wszystkiego to do niczego). Kontynuujac, napisałem że jak dotychczas odtworzył wszystko, koncert Queen w divix`ie (dźwięk porażka), teledyski z płyty dołączonej do jakiejś składanki radia ESKA i jeden film na DVD, także jak widzisz, nic tylko siedze w aucie i filmy "dla bajeru" oglądam. A ciągnąc dalej temat słynnego serwisu z teledyskami.... żyj dalej w swoim przekonaniu.
na google za dużo o nim nie ma. Poza tym temat do zamknięcia, już sobie poradziłem.
Kiedyś system w moim aucie był droższy od niego samego, uwierz że jestem w stanie wychwycić co jest dobre, a co złe.
Dla mnie i Pioneer, i ten JVC to zabawki, którym do grania daleko, ale jako zabawka ciesząca oko na krótką chwilę może być.
Peace.
Kiedyś system w moim aucie był droższy od niego samego, uwierz że jestem w stanie wychwycić co jest dobre, a co złe.
Dla mnie i Pioneer, i ten JVC to zabawki, którym do grania daleko, ale jako zabawka ciesząca oko na krótką chwilę może być.
Peace.
Ja tego Pionka trzymam tylko dlatego, że ma wbudowaną Nawigację, z której często korzystam, tak to by dawno już wisiał na Alledrogo... bo rewelacji z dźwiękiem to nie ma.
Peace & Love
Peace & Love
No i do tego właśnie zmierzam. Jako ciesząca oko zabawka, na chwilę może być, bo z graniem to ma naprawdę niewiele wspólnego