Infinity Ra 7502 jaka Skrzynia z głosnikiem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Infinity Ra 7502 jaka Skrzynia z głosnikiem
Mam prośbe mozecie m doradzic jaki głosniczek podłaczyć pod mój wzmacniacz jak w temacie. Zastanawiałem sie nad skrzynią hertza es 300 ale sam nie wiem.
Aha i jaką skrzynie zakupic zamknietą czy z bass reflexem
Dodam ze to ma być w Golfie 2
Zastanawiałem sie jeszcze na tym głośnikiem
INFINITY REFERENS REF 1240w
Czy jakis inny sprzęcik radzicie pod ten wzmacniacz
Aha i jaką skrzynie zakupic zamknietą czy z bass reflexem
Dodam ze to ma być w Golfie 2
Zastanawiałem sie jeszcze na tym głośnikiem
INFINITY REFERENS REF 1240w
Czy jakis inny sprzęcik radzicie pod ten wzmacniacz
Własnie tez nad nim myślałem i podobnie mi doradzali. Ala jakos nie jestem przekonany do 25 cm głosnika i do zamkniętej skrzyni. NIe wiem moze sie myle ale jakos lepiej głośnik brzmi jak ma BR niż zankmietą skrzynie.
Zreszta moze sami jakąś skrzynie z głośnikiem doradzicie może JBL lub Infinity ewentualnie cos podobnego byle do 500 tyle moge przeznaczyć. NA wiecej mnie nie stać.
Zreszta moze sami jakąś skrzynie z głośnikiem doradzicie może JBL lub Infinity ewentualnie cos podobnego byle do 500 tyle moge przeznaczyć. NA wiecej mnie nie stać.
Ja niedawno nabylem Polk Audio db104 i wlozylem go do zakmnietej skrzyni. Nigdzie nie moglem znalesc opinii na temat tego glosnika, jedynie dwoch forumowiczow mi co nieco o nim powiedział (tu w ich strone uklon ) i powiem Ci ze na poczatku byl taki sobie, ale zasugerowałem sie tym co mi powiedzieli w sklepie. Uszczelnilem porzadnie skrzynie, porzadnie wygluszylem i skrecilem wszystko i juz bylo widac roznice, a teraz po tygodniu uzytkowania widze ze rzeczywiscie glosnik musi sie "rozegrac" bo sam czuje ze gra zupelnie inaczej.
Co do hertza to go rowniez odsluchiwalem i robil on dla mnie za duzo "drzenia" do dzwieku, taka moja opinia.
A co do BR, na pewno nie zagra Ci ona dynamicznie i to na pewno nie z glosnikiem 12". Znam z wlasnego doswiadczenia
wiec polecam polka i zakmniete 21 litrow
Co do hertza to go rowniez odsluchiwalem i robil on dla mnie za duzo "drzenia" do dzwieku, taka moja opinia.
A co do BR, na pewno nie zagra Ci ona dynamicznie i to na pewno nie z glosnikiem 12". Znam z wlasnego doswiadczenia
wiec polecam polka i zakmniete 21 litrow