Witam, chciałbym zasięgnąć porady. Chodzi o to,że z powodu usterki odpływu z szyberdachu zaciekała mi woda do środka do kabiny i zbierała się w nogach pasażera, co za tym idzie, mata zaczęła gnić etc.. ale w porę zareagowałem, mata wyjęta,wysuszona, ale mam jeden moim zdaniem ogromny problem, z powodu tej wody stojącej itd zrobił mi się otwór w podłodze i widać przez niego gołą ziemię zauważyłem,że te otwory są fabrycznie zrobione w podłodze o średnicy ok 2,5cm, ale są zalepione jakimiś twardymi matami i właśnie w jednym z tych otworów ta mata pokruszyła się. Docierając do sedna sprawy szukam odpowiedniej maty wygłuszającej w to miejsce? taka którą bym zakleił ta dziurę i taka która nie chłonęłaby ewentualnej wilgoci spod samochodu jak i gdyby nie daj Boże znowu zaczęła mi zaciekać ta woda z szyberdachu??
Przy okazji mógłbym wygłuszyć znaczną cześć podłogi tymi matami, skoro mam już ją odsłoniętą..
Znajdę w ogóle coś takiego?
[golf IV]Mata wygłuszająca
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Ta się napewno sprawdzi: http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 7&pid=1827" onclick="window.open(this.href);return false;
W aucie powinno zrobić się ciszej...
W aucie powinno zrobić się ciszej...