Witam.
Mam golfa IV i zastanawiam się nad kupnem radia. Planuję przeznaczyć na to do 800zł. Moje oczekiwania to dobra jakość dźwięku, port USB oraz żeby było w miarę łatwe w obsłudze. W golfie mam 2 głośniki z przodu + 2 małe w drzwiach (wybaczcie mi te fachowe nazewnictwo ale kompletnie się na tym nie znam co jest powodem tego zapytania ).
Czy znacie jakieś modele godne polecenia? Z analizy różnych forów widzę, że firmy alpine i blaupunkt są warte uwagi. Proszę o jakieś propozycje.
Z góry dzięki
Aha, jeszcze sygnał ze stacji radiowych fajnie gdyby był na wysokim poziomie, bo aktualne radio często go gubi co strasznie działa na nerwy...
Radio do Golfa IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio do Golfa IV
Kup cos z wysokich modeli Alpine albo Clarion, już znajdziesz cos dobrego w tej cenie, Kenwood i JVC też ludzie chwala, co do lapania stacji to musisz zalozyc separator anteny i po problemie. JVC ma fajne radia bodajze seria AVX, duzy wyswietlacz kolorowy i filmy mozna odtwarzac.