fabryczna GAM. IV +ZMIENIARKA CD
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam
Po podlaczeniu ori zmieniarki do radia gamma IV nie czyta płyt tylko wyskakuje blad E1 FOCUS...sygnal jest bo przerzuca na kolejne cd i dalej to samo...wie ktos moze co z jest nie tak?
pilnie potrzebuje rozwiazania
pozdrawiam i czekam na info.
Po podlaczeniu ori zmieniarki do radia gamma IV nie czyta płyt tylko wyskakuje blad E1 FOCUS...sygnal jest bo przerzuca na kolejne cd i dalej to samo...wie ktos moze co z jest nie tak?
pilnie potrzebuje rozwiazania
pozdrawiam i czekam na info.
Podepnę się pod temat, bo mam podobny problem. Kupiłem radio Beta V i ori zmieniarkę na 6 CD Sony (taką, którą można włożyć do konsoli środkowej). Radio działa - jedyna rzecz, która mnie zastanawia to, że podświetlenie włącza się dopiero po włączeniu świateł w aucie, nie wiem czy tak powinno być? Ale mniejsza o to. Otóż po włączeniu przycisku "CD" na radiu jest komunikat "CD Error". Czy te sprzęty mogą być niekompatybilne, czy może zmieniarka jest zepsuta? Może ktoś się z czymś takim spotkał? Pomijam fakt, że na zmieniarce nie ma podświetlenia, jest dodatkowe gniazdo z dwoma pinami podejrzewam, że właśnie od podświetlenia.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Witam z tym errorem Ci nie pomogę ale przyciski mogą być nie podświetlane dopiero po włączeniu świateł mam MFD i też jest brak podświetlania pod przyciskami tylko sam wyświetlacz się świeci a dopiero po włączeniu świateł się włączają.
OK, dzięki. Trzeba chyba pokazać sprzęt jakiemuś "fachurze" Zobaczymy.
muszę Cię zmartwić E1 Focus oznacza padnięty laser...miałem tak u siebie..krótko mówiąc po zmieniarce
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
OK, dzięki! Zmieniarkę na szczęście udało się oddać z powrotem dla sprzedawcy i odzyskać kasę. Kupię inną, sprawną Pozdrawiam!
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
Witam
Zamiast oryginalnej zmieniarki możesz zamontować emulator zmieniarki ot takie cudo http://moto.allegro.pl/em ... urn false;.
Też się na to zdecyduję tylko fundusze muszę odłożyć jest kilka zalet z korzystania np brak przeskakiwania i nie trzeba płyt nagrywać
Pozdrawiam
Zamiast oryginalnej zmieniarki możesz zamontować emulator zmieniarki ot takie cudo http://moto.allegro.pl/em ... urn false;.
Też się na to zdecyduję tylko fundusze muszę odłożyć jest kilka zalet z korzystania np brak przeskakiwania i nie trzeba płyt nagrywać
Pozdrawiam
Ja nie słucham mp3, kupuję oryginalne płyty Mam tez sporą kolekcję kaset i dlatego wybrałem taką konfigurację: ori radio + zmieniarka. Dzisiaj to już chyba śmiesznie brzmi, ze ktoś słucha muzyki z kaset, jednak nie ma to jak stary dobry rock z kasety kupionej 15 lat temu
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
Witam
Wcale nie brzmi śmiesznie znam wiele osób które słuchają oryginalnych CD
Kaset też mm kilka
Pozdrawiam
Wcale nie brzmi śmiesznie znam wiele osób które słuchają oryginalnych CD
Kaset też mm kilka
Pozdrawiam
zmieniarka to jest bajer a nie gotowe radia z CD ;P
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
Re: fabryczna GAM. IV +ZMIENIARKA CD
Tylko że nie ma zmieniarek które były by dobrym transportembula222 pisze:zmieniarka to jest bajer a nie gotowe radia z CD ;P