a po co Ci glosniki z tyłu?? poczytaj najpierw to http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=19&t=9787" onclick="window.open(this.href);return false; a potem forum
pozdro
[MK3] fotoporada montażu głośników 16cm w tylne boczki 3D
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [MK3] fotoporada montażu głośników 16cm w tylne boczki 3
Jeżeli masz taki kaprys, to zdejmij boczek, zobacz jak można przytwierdzić i dorobić jakieś dystanse z mdf lub płyty i do dzieła - ja tam nie widzę problemu. Trochę inwencji twórczej i coś zawsze idzie wydumać Pierścienie dorobić, żadem problem i pozostałą część również.
No to Ci pomogli??? Ja tez chcialbym sie dowiedziec czy ktos cos takiego robil? Jezeli tak to czy posiada jakas fotorelacje jak to wykonal
trochę odkopie temat mam golfa 20 jahre w serii mam z tyłu głośniki kupiłem tapicerke skórzaną która nie posiada miejsc pod głośniki zauwazylem jak osoby przedemną że vw naznaczył otwory.i moje pytanie brzmi czy mogę dystanse wytargac z tamtych materiałowych i jakoś przykleic do tych skórzanych? (jeszcze tego nie sprawdzałem jak jest) moze ktoś już robił taki "swap" zależy mi na ori wyglądzie oczywieście;)
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
-
- Nowicjusz
Szkoda czasu i zachodu na taki zabieg, nic nie wnosi do audio w naszym aucie, a wręcz przeciwnie.
-
- Nowicjusz
Przerabiałem temat więc wiem co piszę, a jak ktoś chce to mam takie boczki 3D z wyciętymi dziurami pod głośniki to chętnie wymienię na całe.