Witam wszystkich VW maniaków.
Poszukuję kilku informacji na temat oryginalnego zestawu głosników 3 drożnego montowanego w Golfie 5.
Mam obecnie zestaw 2 d i jestem z niego średnio zadowolony , nawet wyciszenie nic nie pomogło. Po rozpoznaniu cen dobrych zestawów 3d opadły mi ręce.
Proszę o info:
- w jakich modelach ( z jakim wyposażeniem ) występowały takie zestawy ?( ETKA nic nie mówi na ten temat )
- czy to prawda ze taki zestaw posiada wbudowany wzmacniacz i zwrotnicę częstoliwościową ?
- jeśli tak to jaki sygnał jes podawany do wzmacniaczy ? ( niskonapięciowy czy głosnikowy )
- jak gra taki zestaw w porównaniu z fabrycznym 2d ( zródło dzwięku navi MFD II )
Dziekuję z góry.
Pozdrawiam - Silver / Jacek
Fabryczny zestaw 3 drożny [MK5]
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
http://allegro.pl/trojdrozny-system-glo ... 46607.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tu ktoś ma 3d do sprzedania. Może on Ci odpowie na jakies pytania.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Moim zdaniem lepiej zrobisz, jak zrezygnujesz w ogóle z szukania ori zestawu i zamontujesz inny zestaw dobrej marki nawet 2-drożny.
Napisz może czego Ci brakuje w brzmieniu, co Cię drażni.
Napisz może czego Ci brakuje w brzmieniu, co Cię drażni.