Fabryczny zestaw 3 drożny [MK5]

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Silver_
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Silver_ » sob lis 20, 2010 21:54

Witam wszystkich VW maniaków.

Poszukuję kilku informacji na temat oryginalnego zestawu głosników 3 drożnego montowanego w Golfie 5.

Mam obecnie zestaw 2 d i jestem z niego średnio zadowolony , nawet wyciszenie nic nie pomogło. Po rozpoznaniu cen dobrych zestawów 3d opadły mi ręce.

Proszę o info:
- w jakich modelach ( z jakim wyposażeniem ) występowały takie zestawy ?( ETKA nic nie mówi na ten temat )
- czy to prawda ze taki zestaw posiada wbudowany wzmacniacz i zwrotnicę częstoliwościową ?
- jeśli tak to jaki sygnał jes podawany do wzmacniaczy ? ( niskonapięciowy czy głosnikowy )
- jak gra taki zestaw w porównaniu z fabrycznym 2d ( zródło dzwięku navi MFD II )

Dziekuję z góry.

Pozdrawiam - Silver / Jacek

Rob79
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Rob79 » ndz lis 21, 2010 14:46

http://allegro.pl/trojdrozny-system-glo ... 46607.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tu ktoś ma 3d do sprzedania. Może on Ci odpowie na jakies pytania.

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » ndz lis 21, 2010 15:58

Moim zdaniem lepiej zrobisz, jak zrezygnujesz w ogóle z szukania ori zestawu i zamontujesz inny zestaw dobrej marki nawet 2-drożny.

Napisz może czego Ci brakuje w brzmieniu, co Cię drażni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”