Witam mam taki problem jak kupiłem golfa to było tylko mocowanie anteny w błotniku . Kupiłem nową antenę i wkręciłem w stary uchwyt tą nawą i tu problem gdy auto stoi to radio pięknie odbiera ale jak się ruszy to masakra i żeby wymienić że tak powiem "uchwyt" na ten co kupiłem z anteną to trzeba zdjąć cały błotnik tylko gdzie są jeszcze mocowania wiem tylko że te na górze, koło reflektora i pod zderzakie gdzie są jeszcze mocowania wiem że przy drzwiach tylko dokładnie w którym miejscu i czy dużo jest zabawy z tym ?
Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki Pozdr
Antena Problem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Antena Problem
A co to znaczy że masz masakrę jak uruchamiasz silnik ? Zakłócenia ? Sprawdź poprawność połączeń, masę anteny. Zainwestuj w wzmacniacz , ale nie te chińskie ale polskie lub podobne.
Antena Problem
Nie jak odpale to też jest wszystko ok tylko jak jadę to są straszne zakłucenia "charczy" ale jak jest silnik wyłączony albo zapalony to działa wszystko ładnie piękinie tylko w czasie jazdy bo już mnie denerwują te wszystkie utwory co mam na płytkach :/
Antena Problem
Sprawdź przewód, sprawdź jakość połączeń i jakość samej anteny. Być może masz jakąś tandetną. Do mk3 kupiłem w zeszłym roku jakąś chińską, to radio lepiej odbierało na kawałku drutu niż na niej.
Antena Problem
Ja ostatnio kupiłem tandetną chińska antenę za 20 zł i jakość odbioru jest straszna. Także w twoim przypadku może to też być wina anteny.