Radio do 600 zl
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio do 600 zl
WItam chce kupic radio do 600 zl najlepiej firmy alpine pioneer clarion kenwood zalezy mi na dzwieku i wytrzymalosci radio bedzie sluzylo tylko do podawania sygnału na wzmacniacze
Radio do 600 zl
Ciężko ? Podać namiary ? Zresztą podam , bo to sklep a nie osoba prywatne więc nie będzie że kogoś polecam
Audiomaniak Gliwice ...reszta w google
Audiomaniak Gliwice ...reszta w google
Radio do 600 zl
powalla, arturek320,
No panowie to jest napewno dobre radio ale troche sie boje kupowac uzywanego radia z tego wzgledu iz kupilem w tym tygodniu Pioneera deh-8600mp i okazalo sie ze ma spalona mase radia i teraz musze cos innego znalezc a takie propozycje jak
ALPINE IDA-X311
Pioneer DEH-4200SD
Pioneer DEH-5200Sd
Kenwood KDC-W7537
Zwlascza te ostatnie ma jakies szanse z tym alpinem 7906??
powalla,
Jak mozesz to daj link bo nie moge znalezc do tego radia alpine
No panowie to jest napewno dobre radio ale troche sie boje kupowac uzywanego radia z tego wzgledu iz kupilem w tym tygodniu Pioneera deh-8600mp i okazalo sie ze ma spalona mase radia i teraz musze cos innego znalezc a takie propozycje jak
ALPINE IDA-X311
Pioneer DEH-4200SD
Pioneer DEH-5200Sd
Kenwood KDC-W7537
Zwlascza te ostatnie ma jakies szanse z tym alpinem 7906??
powalla,
Jak mozesz to daj link bo nie moge znalezc do tego radia alpine
Radio do 600 zl
Kolego ja mam Pioneer DEH-3200UB i naprawde jestem zadowolony, gra czysto i ma naprawdę bezlik ustawień jesli byś chciał rozbudować swoje audio
Impossible is Nothing - Muhammad Ali
Re: Radio do 600 zl
Wiesz nie napisałeś że chcesz tylko nówkę , więc podałem najlepsze radio w tej kasie (w wielu aspektach najlepsze oczywiście ) ale jak chcesz choinki w stylu IDA to już Twoja sprawa ... które wziąć ? Weź fajniejsze wizualnie .
Co do linku , to wpisz to co napisałem i napisz (zadzwoń) do sklepu ..na bank nie zostaniesz bez odpowiedzi
Co do linku , to wpisz to co napisałem i napisz (zadzwoń) do sklepu ..na bank nie zostaniesz bez odpowiedzi
Re: Radio do 600 zl
Juz mam rozbudowane potrzebuje tylklo radia :DDracoMK4 pisze:Kolego ja mam Pioneer DEH-3200UB i naprawde jestem zadowolony, gra czysto i ma naprawdę bezlik ustawień jesli byś chciał rozbudować swoje audio
Podobac mi sie podoba a jakby do tego dzwiek byl chociaz na takim w miare poziomie to bylby git i teraz sam juz nie wiem hepowalla pisze:jak chcesz choinki w stylu IDA to już Twoja sprawa ... które wziąć ? Weź fajniejsze wizualnie
Radio do 600 zl
Synux,
tez mnie korci na alpine bede sie musia zdecydowac na cos ;D
A ci myslicie o radiu iDA-X001 uzywanym ?
tez mnie korci na alpine bede sie musia zdecydowac na cos ;D
A ci myslicie o radiu iDA-X001 uzywanym ?
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
Radio do 600 zl
Jeśli zależy Ci na jakości to nie kupuj Alpiny a serii IDA tylko CDA, np. 9853r, 9855r. Napewno bedziesz zadowolony, dobrze gra i efektownie wygląda, zmiana kolorów, winda itp.
Radio do 600 zl
gabriel_bar,
Kupilem juz radio alpine x001 teraz jedynie bede mial problem z podpieciem kondesatora poniewaz wiem co i jak na jeden wzmacniacz a na dwa to nie jestem juz taki pewien ale to zaloze nowy temat zeby nie robic smietnika Dziekuje ci za pomoc
Kupilem juz radio alpine x001 teraz jedynie bede mial problem z podpieciem kondesatora poniewaz wiem co i jak na jeden wzmacniacz a na dwa to nie jestem juz taki pewien ale to zaloze nowy temat zeby nie robic smietnika Dziekuje ci za pomoc