Radio VW beta
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio VW beta
mam takie pytanie, mam radio prawdopodobnie jest to beta gra tylko na 2 przednie głośniki, jak podepne kasete adapter i slucham mp3 to leci tylko w przednim prawym głośniku, czy jest sposób by to wyrównać ? i i też wtedy basy dają czadu troche za mocno
Radio VW beta
Podmień kasetę adapter , bo pewnie ma "głowicę" skrzywioną ... zobacz czy nie można tego poprawić . Co do brzmienia ..no cóż wybrałeś jak wybrałeś , więc nic w zasadzie na to nie można zrobić .
Radio VW beta
u kumpla w oplu gra normalnie, a w tym radiu co mam to moge ustawić że głośniki grają tylko na jedną strone czy coś w tym stylu??
Radio VW beta
Jeśli u niego gra OK , to u Ciebie w radiu masz głowicę źle ustawioną i trzeba to wyregulować . Co do drugiego pytana to nie za bardzo wiem o co Ci chodzi ...no chyba że o Balance
Radio VW beta
no że albo grają głośniki z lewej strony albo prawej:]. Jak słucham radia to wszystko jest ok. Jak będe mieć inna kasete to będzie tak samo?
Radio VW beta
Po prostu musisz rozkręcić radio i zobaczyć czy głowica nie jest luźna , bo wszystko na to wskazuje .