Problem z sygnałem z anteny
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Witam, mam radyjko Apline CDE 9874 RR i mam problem, otóż nie ściąga mi takich stacji jak RMF i Zet, ściąga mi tylko moje lokalne radio z mojego miasta, i teraz tak, dzisiaj trochę grzebałem i na radyjku jest legenda i jest kabel BLUE i podpisane że to do anteny, dotknąłem tym kablem wtyczkę od anteny i wszystko działa jak należy, i teraz takie pytanko, czy ten kabel BLUE trzeba gdzieś konkretnie podłączyć
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Jesli w fabrycznej kostce auta jest kabel, na który powinno być podane napięcie na wzmacniacz antenowy, to w to miejsce powinieneś podpiąć ten kabel. Jeśli nie, to separator antenowy załatwi sprawę.
Nie pamiętam jak jest to w MK4.
Nie pamiętam jak jest to w MK4.
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Kubus20 pisze:Nie pamiętam jak jest to w MK4.
Mam MK3
Jesli w fabrycznej kostce auta jest kabel, na który powinno być podane napięcie na wzmacniacz antenowy, to w to miejsce powinieneś podpiąć ten kabel
Dzisiaj lukne
Nie chcę zakładać nowego wiec napiszę tutaj. Słabo mi ściągała antenka wiec postanowiłem ją wyciągnąć ale została mi w ręku próbowałem wyciągnąć ten plasticzek otoczkę ale nie dało wyjąć, trzeba cały bok ściągać?