Opinie axton c109 ???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Opinie axton c109 ???
Witam... mial ktos do czynienia z tymi wzmacniaczami?? jesli tak to prosze o wypowiedz... mam suba re audio sr i szukam jakiegos nie drogiego a wmiare jakosciowego pieca... ten by mi odpowiadal mocowo i cenowo lecz na roznych forach rozne opinie i trudno sie zdecydowac... prosze o pomoc bo jest taki do zgarniecia na all...!
Opinie axton c109 ???
Jeśli masz ReD4 , to będzie się ten wzmacniacz wyłączał jak dasz w palnik , a jeśli D2 to będziesz miał dla niego za mało mocy z tego Axtona ....zresztą te niby 420w rms dla 2 ohm to takie spooooro naciągane .
Re: Opinie axton c109 ???
aha no to z podlaczenia na 2ohm pupa... a to masz pewne ze tak sie dzieje?? czytalem rozne opinie wiekszosc ze to dobre wzmaki... hmmm... ale skoro tak... a moze c408 bo tez jest na aukcji... w mostku ma 350 dla 4ohm... najwyzej mi wymienia glosnik bo to nowka sztuka przez kolege zalatwiana wiec raczej problemu nie bedzie...
Opinie axton c109 ???
Słuchaj nic mu się nie dzieje jak gra na 2 ohmach ale po dłuższej grze jest strasznie ciepły (normalne) i działa zabezpieczenie termiczne . Miałem takie połączenie dłuższy czas i po ostudzeniu wzmacniacza dalej to grało normalnie .
Dalej nie napisałeś jaki masz ten głośnik .
Dalej nie napisałeś jaki masz ten głośnik .
Re: Opinie axton c109 ???
Napisalem w drugim poscie... heheheh d4... czyli 2x4ohm.. heh hmmm... teraz jasniej napisales... caly czas na full raczej sluchal nie bede ale i tak wstrzymam sie narazie... moze cos innego sie trafi... lepszego...