Witam koledzy.
Jako ze niedlugo bede cos dzialal w audio w moim golfie mam do was kilka pytań. Radio bedzie Alpine cde-9882ri glosniki na przod Dls rm 6.2 i wzmacniacz ktory juz posiadam to Jbl gto 75.4. Jakie kable kupic do zasilenia tego i jakie sygnalowe ? patrzalem na zestaw na allegro dietz-a za 79 zl czy takie moga byc czy nie zabardzo http://allegro.pl/item1178891876_kabli_ ... _fvat.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Jakie kable do zestawu
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jakie kable do zestawu
Przy tym zestawie zainwestował bym w lepsze kable - przynajmniej HW Energetic... Zasilające w sumie będą ok, ale sygnałówka zawsze może być lepsza jak Dietz.
Jakie kable do zestawu
Kolego ja sygnałówki do głośników miałem słabej jakości tzn te tansze coś około 50zl za nie dałem i jak odpalałem auto to słyszałem przy włączonym radiu alternator i jego prace takie głupie pierdzenie, jeździłem tak dłuższy czas, aż nie wytrzymałem i kupiłem kable sygnałowe Stinger z serii expert i teraz mam cisze i spokój i jestem tego zdania ze na to nie ma co żałować pieniędzy bo u kolegi w samochodzie jest taki głupi świst jakby gwizdanie z głośników leci. Pozdrawim