Jakie kable do zestawu

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Miraz86
Mały gagatek
Mały gagatek

Jakie kable do zestawu

Post autor: Miraz86 » pn sie 23, 2010 22:43

Witam koledzy.

Jako ze niedlugo bede cos dzialal w audio w moim golfie mam do was kilka pytań. Radio bedzie Alpine cde-9882ri glosniki na przod Dls rm 6.2 i wzmacniacz ktory juz posiadam to Jbl gto 75.4. Jakie kable kupic do zasilenia tego i jakie sygnalowe ? patrzalem na zestaw na allegro dietz-a za 79 zl czy takie moga byc czy nie zabardzo http://allegro.pl/item1178891876_kabli_ ... _fvat.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?

bogib184
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: Jakie kable do zestawu

Post autor: bogib184 » wt sie 24, 2010 06:16

Przy tym zestawie zainwestował bym w lepsze kable - przynajmniej HW Energetic... Zasilające w sumie będą ok, ale sygnałówka zawsze może być lepsza jak Dietz.

Awatar użytkownika
Baran.
...
...

Jakie kable do zestawu

Post autor: Baran. » wt sie 24, 2010 10:01

Kolego ja sygnałówki do głośników miałem słabej jakości tzn te tansze coś około 50zl za nie dałem i jak odpalałem auto to słyszałem przy włączonym radiu alternator i jego prace takie głupie pierdzenie, jeździłem tak dłuższy czas, aż nie wytrzymałem i kupiłem kable sygnałowe Stinger z serii expert i teraz mam cisze i spokój i jestem tego zdania ze na to nie ma co żałować pieniędzy bo u kolegi w samochodzie jest taki głupi świst jakby gwizdanie z głośników leci. Pozdrawim

Mój 20Jahre ABF
Obrazek
Fotoporada CA
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”