witam, mój radioodtwarzacz jeśli można to tak nazwać zaczyna się sypać więc czas go zmienić, na radio mam zamiar wydać tak do 650. Myślałem o tych modelach Kenwood KDC-W5047UAlub KENWOOD KDC-BT6544UY; które polecacie? osobiście bardzie pochodzi mi ten pierwszy model, czekam na opinie oraz inne propozycje, pozdrawiam
http://allegro.pl/item1165436741_kenwoo ... _w_wa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/item1179632525_kenwoo ... oclaw.html" onclick="window.open(this.href);return false;
oraz przy okazji mam pytanie jak głośniki polecali byś do tego radia?? Myślę zrobić kieszenie na dwa głośniki i jeden dać pod radio a drugi pod wzmacniacz, no i oczywiście jakieś wysoko tonowe je pod radio czy pod wzmaka?? oraz jaki sub polecacie?? myślałem o rockford tylko jaki wzmak do tego?? mam Mac AUdio MB 130 BP i do tego wzmacniacz no name więc nie bardzo to gra, czy zmienić wzmaka i będzie fajnie?? bo jakoś nie podoba mi się jak on gra.
Radio do MK3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Re: Radio do MK3
Ten 6544 ma procesor (korekcja czasowa) i fajnie gra .
PS: w sklepach euroagdrtv był niedawno po 490zł ..poszukaj , bo allegro nie zawsze znaczy tanio!
PS: w sklepach euroagdrtv był niedawno po 490zł ..poszukaj , bo allegro nie zawsze znaczy tanio!
Radio do MK3
Pioneer DEH 2120UB. Nie ma radia które bardziej pasuje do mk3 i dobrze gra, podobna półka do konwooda
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Radio do MK3
Powyżej wpisany Kenwood raczej kilkukrotnie przewyższa go funkcjonalnością i jakością dźwięku.
Re: Radio do MK3
Właśnie to mnie do niego przekonywało, wyglądem też nie jest zły, dzięki za info poszukam po sklepach.powalla pisze:Ten 6544 ma procesor (korekcja czasowa) i fajnie gra .