vw gamma - kod
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
vw gamma - kod
Witam wszystkich!!!
Mam proste pytanie : gdzie znajde kod do tego radyjka w oryginalnych niemieckicch papierach??
na instrukcji jest tylko naklejka z numerem : VWZ6Z3R1112063
czy moze te cztery ostatnie cyfry to ten kod??
Mam proste pytanie : gdzie znajde kod do tego radyjka w oryginalnych niemieckicch papierach??
na instrukcji jest tylko naklejka z numerem : VWZ6Z3R1112063
czy moze te cztery ostatnie cyfry to ten kod??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ksionc
- Użytkownik
- Kontakt:
z ta naklejeczka to tak latwo nie bedzie. gdyby ostatnie 4 cyfry to byl kod to kodowania radia nie mialoby sensu, ktos ci kradnie radyjko, na nim jest naklejka i wprowadza 4 cyfry i ma odblokowane radio. na szczescie i nieszczescie dla ciebie nie ma tak dobrze. to jest numer radyjka i z tego co sie orientuje nie znjadziesz na necie programu ktory moglby rozkodowac to radio. poprostu musisz zaniesc do fachowca radyjko ktory zna sie na rozkodowywaniu bo trzeba zczytac pamiec radia za pomoca specjalnego programu. dla kogos kto bedzie sie znal w temacie przyda sie nr seryjny bo po nim pozna w ktora pamiec bedzie musial zczytac zeby dostac sie do kodu.
poszukaj dokladnie w papierach, moze masz gdzies zapisany kod.
pobawilem sie kilkoma kalkulatorami do kodow ale zaden nie obsluguje tego radia. tak jak pislem trzeba zczytac eprom i wrzucic do odpowiedniego programu, a on juz policzy co trzeba:)
poszukaj dokladnie w papierach, moze masz gdzies zapisany kod.
pobawilem sie kilkoma kalkulatorami do kodow ale zaden nie obsluguje tego radia. tak jak pislem trzeba zczytac eprom i wrzucic do odpowiedniego programu, a on juz policzy co trzeba:)
Mody mode on in one point najn ti di aj endzajn
- ksionc
- Użytkownik
- Kontakt:
musisz wlozyc kluczyk do stacyjki, wlaczyc radio i czekac. nie ma reguly jak dlugo ale mysle ze ok godziny. po jakims czasie na wyswietlaczu powinno pojawic sie 1000 czyli zaczynasz wpisywac kod:) mam nadzieje ze wiesz jak poprawnie wpisac kod. jezeli nie wiesz to pisz.
Witam. Mówicie o jakiejś naklejce na radiu??...zielonego pojęcia nie mam o co wam chodzi. Mi się zablokowało przy tych cholernych mrozach jak akumulator padł. Proszę o pomoć. Nie dawno kupiłem autko, więc narazie nie mam kasy na jakiekolwiek nawet radio.
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 13:56 ]
Ponownie Ja. Znalazłem karte na, której jest taki kod : WVWZZZ1HZVW466273...może mi ktoś pomóc?Co z tym dziadostwem dalej?Dzięki za wszelką pomoc.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 14:10 ]
Kolejny raz ja. Po dodaniu postu zorientowałem się, że podajecie 14 cyfrowe kody a nie 17. Poszperałem w papierach i znalazłem
VWZ2Z2V1908768
Obiecuj, że to był ostatni post. Teraz tylko czekam na pomoc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 13:56 ]
Ponownie Ja. Znalazłem karte na, której jest taki kod : WVWZZZ1HZVW466273...może mi ktoś pomóc?Co z tym dziadostwem dalej?Dzięki za wszelką pomoc.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 14:10 ]
Kolejny raz ja. Po dodaniu postu zorientowałem się, że podajecie 14 cyfrowe kody a nie 17. Poszperałem w papierach i znalazłem
VWZ2Z2V1908768
Obiecuj, że to był ostatni post. Teraz tylko czekam na pomoc.
Pozdrawiam
- ksionc
- Użytkownik
- Kontakt:
phanteon, poczytaj ostatni post z tego tematu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=308047#308047
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=308047#308047
Witam. Dzięki za odpowiedź.Tylko jest jedno "ale"...nie mam gammyy tylko beta. Wiem, wiem..."sprawdź zanim coś napiszesz na forum"..
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro Lut 01, 2006 11:19 ]
Zresztą już zostawiłem namiary na siebie na tamtym forum już wczoraj. Jakoś "zero" odzewu...mniejmy nadzieje, że narazie tylko.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro Lut 01, 2006 11:19 ]
Zresztą już zostawiłem namiary na siebie na tamtym forum już wczoraj. Jakoś "zero" odzewu...mniejmy nadzieje, że narazie tylko.
Pozdrawiam